Adventspynt - (Utom)husdjuret är...


Ja mitt lilla utomhus-pyssel-projekt som jag visade stommen av häromdagen blev alltså en ren - det är i alla fall vad som är tanken. Rudolf med röda mulen. Det var ingen som gissade på det så jag vet inte riktigt vad det vill säga men med lite granris och mossa så kom jag lite närmare mitt mål. Stommen fick jag hjälp med - vedträn och armeringsjärn som satts ihop - och sedan har jag lindat granris och mossa runt. Sist stack jag ner två grankvistar som horn och ett rött äpple till nos.

Han blev faktiskt ganska söt men är långt ifrån perfekt och står nu bredvid sparken på gården och ger oss ett stort leende varje dag. En gran med julgransljus ska också hamna där snart och lysa upp. På bilderna ser ni återigen lite av vårt uterum i ladan som gapar tomt nu på vintern. Fotona tog jag igår och då var det tyvärr ingen snö, nu när det har snöat måste jag såklart ta nya foton för det är så vackert med snötäcket.

Detta blir mitt bidrag till Fabrikens tisdagstema som idag är adventspynt. Spännande! Jag garanterar att det kommer vara många fina, kreativa och juliga inlägg att läsa idag ute på bloggarna. 

  
#1 - - hem:

Nä men vilken söt pynt du har gjort!

Helt enkelt underbar:)))Kramkram!

#2 - - Petra:

Hihi!! Söta, söta Rudolf!! :-)

#3 - - Lotten:

Åhh vad fin han var! Den röda mulen är verkligen pricken över i-et ;-)

#4 - - Petronella:

Skojigt pynt! Ser rejält stor ut - Kanske kan agera fågelskrämma ;) Fast äpplet är nog god fågelmat förstås.Och vilket sammanträffande att du pluggat med Malin.. Hon har säkert pluggat med många genom åren, men att just du hittade till min blogg och inlägget om Kontor37 var ju kul! Bor du också i Varberg?Må så gott //Petronella

#5 - - Linda:

Det här är, utan konkurrens, den absolut coolaste ren jag har sett! :) Well done!Kram

#6 - - Linda:

Hmmm, skrev nyss en kommentar men den verkar ha försvunnit...

Vill bara säga att det här är den coolaste ren jag någonsin har sett, och vilket fint pyssel du hade gjort med ljuset!!Kram

#7 - - Johanna:

Rudolf är ju hur charmig som helst, och det som gör honom så unik o charmiga är att han inte är perfekt :-), vilken rolig idé!

Kram Johanna

#8 - - Sara:

Vad fin! Längtar tills vi kan skaffa hus och trädgård, så det blir en mening att skapa så roliga saker. Kul idé! Kram Sara

#9 - - Johanna - Fotoblogg!:

Vilket härligt pyssel! Rudolf blev ju jättefin! :D

Man blir ju verkligen glad av att titta på honom.

#10 - - Linas inredning:

Vilken toppenidé! Den blev superfin :)

#11 - - Anna/Rackarungar:

Men hallå! Vilken latjo filur. Han (?) ser ju lite småtokig ut. Som om han atår och skrattar lite åt något skämt. Väldigt häftigt. Vi utser nu Rudolf till årets julbock 2010!

Kram Anna

#12 - - sofie:

Så läckert och kreativt! :)

#13 - - Tess:

Så festligt!

Det ska jag nog ta och efteranamma tror jag! :)

#14 - - Ann-Louise [En bulle i ugnen II]:

Älskar din Rudolf!!! :)