Handstickade vantarJag skrev ju häromdagen att jag hade varit ute och fotat något fint som min mamma gjort och här är dessa bilder. Det är några av alla fina vantar som min mamma stickar - alla i ekologiskt ullgarn. Hon är jätteduktig och älskar att sticka och göra fina saker med hjälp av garn och tyg. Bra för mig - det är bara att önska vad man vill ha och oftast uppfylls önskningarna.

Mamma säljer sina vantar (vi i familjen hinner inte använda fler än vad vi redan gör) så är det någon som är intresserad - till sig själv eller kanske julklapp till någon vän - kan ni maila mig på: ingenvanligdag[at]hotmail.com så berättar jag mer.

Ha en fin kväll!

Kram / KristinaTillägg: Priset är 200 kronor för de mönstrade och 150 kronor för de enfärgade. Frakt tillkommer. Och jag kan skicka fler bilder om ni vill se, det finns ju dessutom fler vantar än de jag visat här. Maila mig gärna!

/Kristina
#1 - - Weronica - En mammas dag:

Åh, så fina! Upp på min önskelista!

#2 - - Helena:

Jag är sugen på att ge bort ett par. vad kostar de? Finns det bilder på alla?

#3 - - Emelie:

Så duktig din mor är,verkligen kreativ. Jag är sugen på din mors fina tomtar,finns det bilder på dem? Och går de att köpa? Kram Emelie

#4 - - Petra:

Åh, vilka fina!! Jag änskar verkligen att jag kunde sticka! :-) Duktig mamma du har.

#5 - - Karin A:

Vad duktig hon är, underbara vantar!Kram Karin

#6 - - pernilla:

Riktigt fina vantar! Det är så kul med hemmastickade saker. Min mormor stickar massor till oss barnbarn. Det finaste jag har från henne är en riktig mormorsfilt.