vecka 47 - HALLEN (!?)Min rubrik ljuger. Närmare vår hall än så här kommer ni inte idag. Jag lovar att ni inte vill se den just nu - inte så värst inspirerande. Tillsammans med kläder och skor trängs kartonger med julpynt, julgransslingor som ska ut och tallkvistar och andra kvistar som jag har plockat in. Dessutom ska vi i veckan flytta till ett externt kontor och då hamnar allt som ska flyttas i hallen tillsvidare. Däremot får ni se min fina krans som mamma gjort till mig av rester av fårskinn som hon köper och gör tomtar av (och en bonusbild på en snöklädd Rudolf...). Hjärtat har jag klippt ut av tyg som hon stickat och tovat. Den är verkligen jättefin på vår dörr och känns välkomnande i juletider. Jag tror att jag ska försöka få henne till att göra en till som jag ska hänga på kakelugnen.

Och appropå hallen... ett som är väldigt säkert är att den dagen när/om vi renoverar här då ska vi bygga ut så att vi får en rejäl groventré med tvättstuga och stora garderobssystem i anslutning. Jag tror att det hade underlättat den här hallproblematiken med överfulla hatthyllor och annan bråte avsevärt. Jag ser fram emot dagens tisdagstemaFabriken - ska bli intressant att se hur alla har det i sina hallar och förhoppningsvis kan jag snappa upp en och annan smart lösning.

Nu sticker jag och lilleman in till mormor i stan - julbakning står på schemat i dagarna två.

Ha en fin tisdag!

Kramar / Kristina

#1 - - enannanhelena:

HA, ha, Rudolf är alltså bakom sparken istället för framför släden... :)

Originell och vacker krans, hon fixat, din mor!

/helena

#2 - - Anna - House Of Svea:

Men åh vilken underbar krans och bocken för den del med =) låter mysigt med julbak tidig morgon och då kan du ju ta dig en lussekatt till frukost! =)Kram Anna

#3 - - Helena:

Älgen var helt underbart mysig! Mysig blogg!:)