Zinkhjärtan

Måndag igen och tillbaks i vardagsrutinerna. Vi kom hem igår kväll och det första vi gjorde var att tända eld i kakelugnen och det första ljuset på adventsljusen. Mys! Jag har inte visat adventsljusen ännu men det kommer, det fattas mossa och det ska jag fixa i veckan. Jag har adventsljus i köket också - tycker det är så mysigt att tända till frukosten - och de har jag redan fotat så det kanske jag visar ikväll redan.

Jag har precis kommit in från att ha varit ute och fotat lite fina grejer som min mamma har gjort. Rudolf och utomhuspyntet fick agera hängare. Men det var fasligt så kallt det var - fingrarna blev fort stela och kalla. Passade även på att hämta in lite kvistar med mossa på som jag ska göra något kul med och slängde ut alla mattor för snötvätt. Lilleman sover middag och då kan man passa på, när han vaknar ska vi ta på oss riktigt varma kläder och ta pulkan och gå ut i skogen tänkte jag. Solen lyser ju i alla fall så det är väldigt vackert ute och man får otroligt mycket julkänslor - jag tror att det är därför som jag är så väldans pysselsugen hela tiden!


 

Zinkhjärtanen köpte jag förra veckan och de blev jättefina i mina alkottekvistar. Bakom hjärtat kan man även ana adventsljusen... Det blir mycket zink för min del i år men jag gillar det och passar bra in här och när man ännu inte vill ha det alltför "juligt". Längre fram kommer det lite fler av min mammas fina ulltomtar och andra ulliga detaljer och mjukar upp det hela.

Happy monday!

Kram / Kristina