Bäää



Åh vilken underbar helg vi har haft! Det har varit slapp och mys, promenader och god mat tillsammans med svåger och svägerska. En spontan fredagskvällsmiddag slutade med två övernattningar och häng hela helgen. Igår tog vi en utflykt till Öströö fårfarm där vi kollade in bä, fikade och gick i bokskogen och givetvis inhandlades kött från delikatesbutiken till kvällens middag.

Nu är vi redo för en ny vecka! 

Mormos hjälpreda


Redan fredag!?

Lilleman och jag är hos mormor och hon får lite extra hjälp med fredagsstädningen även om hjälpredan i nästa sekund stökar ner mer än han städar...

Idag blir det nog vårt tradionsenliga fredagsbad och förhoppningsvis en promenad i skogen. Jag måste hinna ta lite vackra höstbilder nu innan alla fina löv försvinner.

Ha en härlig fredag!
Kram / Kristina

Vackra strutar

Jul närmar sig med stormsteg. Hur långt har ni kommit i förberedelserna? Jag har inte kommit så värst långt. Varje år har jag stora ambitioner men den där rätta julkänslan infinner sig oftast inte förrän någon gång i november månad lagom till advent och sen går tiden som bekant i ett rasade tempo fram till den 24:e. Hur praktiskt det än vore att fixa julklappar, göra julkort och pyssla i god tid så blir det inte av förrän det är mörkt och kallt ute och stjärnorna lyser upp i fönstren.



Titta vilka otroligt fina strutar att hänga i julgranen och fylla med julgodis! Det är Stoff och stil som bjuder på inspirationen och jag önskar att jag hade tid att fixa till sådana här. Hade blivit finfint i vår gran!