To do

Jag tänkte hjälpa mig själv på traven att komma igång med alla projekt jag planerar för här hemma. Tiden har en tendens att bara försvinna och just nu vet jag inte riktigt vilken ände jag ska börja med. Det får bli en lista helt enkelt utan inbördes ordning. To do. Och så får jag lägga till och bocka av allt eftersom. Vi får se om det kan bli mer gjort då kanske.

- Måla Stokkestolarna. Vi har två stycken som vi köpte förra året från ett dagis som verkligen behöver ett lager ny färg. Frågan är i vilken färg - svart eller något gladare? Gula kanske?

- Måla ett gammalt skåpet som står i hallen där vi förvarar mössor, vantar och skor. Men vilken färg?

- Måla bordet i min pysselhörna. Definitivt svart.

- Sätta upp en moodboard / anslagstavelvägg i pysselrummet.

- Göra klart ommöbleringen i vardagsrummet, ta in ett sideboard som ska stå under den tilltänkta fotoväggen. 

- Bestämma oss för hur vilka möbler som ska få vara kvar i sovrummet. Möblera om därefter.

- Göra en liten pysselhörna till lilleman i mitt pysselrum. Bland annat ska ett bord målas om som ska stå där och en stol införskaffas. Och en vajer med upphänge där vi kan hänga upp framtida konstverk ska handlas och hängas upp. Plus bra förvaring för pennor och papper såklart!

- Slipa och måla eller vaxa om vardagsrumsbordet.

- Måla om det lilla bordet i lillemans rum.

- Välja ut foton för framkallning till lillemans rum. Där ska göras en foto- och tavelvägg. Vet bara inte riktigt hur den ska göras då jag skulle vilja ha en lösning som går smidigt att ändra på. Men ingen anslagstavla. Förslag någon?

- Välja ut foton för framkallning till en tavelvägg i vardagsrummet. Ramar ska även fixas - både som ska köpas och gamla som ska fixas till.

- Samla ihop alla gamla speglar som jag har och förhoppningsvis göra något bra av. Kanske en spgelvägg på något passande ställe?

- Ny lampa / lampor ovanför köksbordet. Ett måste!

- Nya fräscha blommor och en stor golvstående växt ska införskaffas.
 
  

Hoppsan! Det blev visst en hel del. Nu måste jag samla kraft och bestämma mig för vilket projekt jag börjar med. Under tiden kanske den där härliga arbetslusten kommer! :)Foto från Living etc som får inspirera till kommande fotoväggar.

#1 - - Proforma - Irene:

Ja, det är väl bara att kavla upp ärmarna, spotta i nävarna och börja... för det var en diger lista du hade! :)

Vet precis vad du menar med att tiden bara går. Vi har varit på gång länge med lite rumsomfördelning här hemma men kommer inte längre än till tanken. Kanske dags att kavla upp mina ärmar också! :)

Snygg fotovägg på bilden!

Kram

#2 - - Anna/Rackarungar:

My vote: gula Stokke. Hur snyggt som helst.

Lycka till, det var ingen dålig lista. ;)Kram Anna