Höstinspiration

Jag har precis kommit in efter att ha varit ute i trädgården ett par timmar. Lilleman och jag har knatat runt tillsammans och pysslat med olika saker. Kanske inte fått så hemskt mycket gjort mer än lite städning men vi har drömt och filosoferat om hur vi ska ha det till nästa år. Tänk all denna planering och jobb vi lägger ner för några månader på våren och sommaren!

Vi har ett nybyggt trädäck som sträcker sig en bit in på innergården från att vara inbyggd under tak i lagårdsdelen/logen. Ett helt fantastiskt ställe som vi kallar för vårt uterum och som vi har njutit många kvällar i både värme och regn i sommar med mat och levande ljus. Men nu när vi städar bort både möbler och krukor med blommor är jag rädd för att det kommer att gapa ganska tomt där. Det behöver köpas och planteras någon form av vintergrönska där tror jag. Hur gör ni andra med trädäcken på vintern för att det ska se mysigt ut?

Bilderna nedan visar vad man kan göra av vackra höstlöv. Med tanke på att det var tre minus i morse när vi klev upp dröjer det väl inte särskilt länge förrän vi har härliga färger i skogen. Jag har aldrig pyntat med höstlöv inne men jag tycker att det såg fint ut så som de har lagt löv och bär som prydnad på ett fat på fot. Kanske lämpar det sig bäst att pynta så här i ett uterum eller liknande eller vid entrén så att det ser fint och välkomnande ut.

Bilderna kommer från fotograf Rachel Whiting som för övrigt har många fina interiörsbilder att inspireras av.   


Eget kollage med bilder från Rachel Whiting.

#1 - - Petra:

Otroligt vackra bilder!! Och en riktigt härlig blogg! :-)

#2 - - Therese:

Underbart fina bilder!

Vet inte vad man ställer på ett trädäck som tål en kall sverigevinter... fuskträd ;)Japp, precis så tänker jag. Köp så mycket möbler som möjligt att vi blir trångbodda så att vi måste köpa hus. För då var det ju inte min idé eller hur...!?Ha en trevlig kväll