Magnolia


Tiden rusar just nu och jag hinner inte med allt jag vill hinna med. Som till exempel att fota och blogga. Jag har ett nytt objektiv som jag knappt hunnit testa än så i helgen hoppas jag att det blir tid för fotograferande. Igår kväll var det dags för middag igen tillsammans med åtta glada och fina tjejer. Det hade redan gått sex veckor sen sist och vi hade verkligen en supertrevlig kväll. Vi fick god grillad mat och vin i mängder och babblade på som aldrig förr. Idag har jag varit lite småtrött men det är det helt klart värt. Jag laddar krafterna för en ny händelserik helg. Bland annat ska vi på ett-årskalas till Gustav under morgondagen och på kvällen bjuder hans föräldrar på grillning. Jag har tänkt hinna med ett och annat i trädgården ocks, vi får se hur det blir med den saken.

Igår hade vi en snickare på besök som ska hjälpa oss att bygga ett staket och en grind så att vi kan stänga in oss på innergården - jag längtar! Just nu får jag springa som en galning efter lilleman som inte vill stanna där vi är utan hellre vill till grannen (kusinerna) eller ut på vägen. En sandlåda ska förhoppningsvis också komma på plats nästa vecka och då kommer nog innergården bli bra mycket mer attraktiv. Jag funderar även på att ta hjälp av snickaren för att bygga vårt utekök - jag vet precis hur jag vill ha det men inte riktigt hur jag når målet och ska vi börja snickra själva är jag rädd för att det inte blir något utekök i år heller...

Apporopå trädgård. Mina magnolior blommar nästan. Jag fick två små träd förra året när jag fyllde år och jag blir så lycklig av att se att de tänker blomma redan i år. Så som jag har längtat genom åren efter ett eget magnoliaträd!

Ha en fantastisk helg!

#1 - - Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan:

Men ÅH magnolia är mitt drömträd (näst efter körsbäsrblom). Är de svåra att hålla vid liv tror du? Blir de stora?

#2 - - Ann-Louise:

Magnoliaträd...åhhh så vackert! Här ser jag inte ens ett enda litet björklöv ännu...Ha en riktigt härlig helg! :)

#3 - - Carina - inspirera:

Så vackert med Magnolian! Ja, våren är minsann en hektisk tid...så mycket man vill hinna med! Men det brukar bli bra...

Ha en härlig helg.

Kramen.