Svärmors stol och om att glo in i andras trädgårdar...De flesta möbler hemma hos oss som är gamla har vi en anknytning till, faktiskt från lite olika håll i släkten. I hallen står en vacker gammal trä-snurrstol. Den kommer från min svärmor och den var katederstol på hennes allra första jobb som lärare på en liten skola på landet. Nu står den hos oss i hallen och agerar sittplats för alla som vill sitta när de tar av eller på sig skorna och det är vi glada för att den gör. Den är ju jättefin!

Har jag egentligen visat hur det blev sedan hallskåpet blev målat? Jag undrar det... Jag tycker att det blev jätteljust och fint, eller ska man kanske säga ljust och fräscht? ;) Jag får väl fota och visa lite mer från hallen någon dag.

Jag har precis kommit hem från en promenad ute på stan - jag var tvungen att köpa blöjor och så var jag så sugen på att kolla in två hus som jag kört förbi flera gånger den senaste tiden. Det är gamla hus med inglasade verandor och det ena har till och med ett tornrum byggt ovanpå. Något som jag har blivit riktigt sugen på den sista tiden. Så läckert! Det är lättare att glutta in i andras trädgårdar när man är ute med barnvagnen än om man kör bilen så nu har jag glott så mycket jag kunde med och i huvudet håller utbyggnadsplaner på att ta form allt mer. Det är roligt att drömma och fantisera om framtidsplaner!

Kram / Kristina
#1 - - Maria:

Vilken fantastisk stol! Jättefin!Jag titta jämt in i andras trädgårdar, inspireras och drömmer om den dagen jag själv äger en trädgård. :)Ha en fortsatt fin vecka!

Kram Maria

#2 - - Hemlängtan:

Så brukar jag också göra. Jag går långsamt genom villaområden och hämtar inspiration och idéer i massor.

Låter rikigt fint med ett tornrum!/Jenny

#3 - - Karin A:

Vilken kanonsnygg stol - så fin ihop med tapeten också. Jag kikar jämt in i andras trädgårdar. Inspireras och förfäras...haha. :)Kram Karin

#4 - - LiseLotte:

Glo gör man ibland verkligen. Man kan gå så sakta förbi visa hus ;)

#5 - - Hanna - Whiterainbow:

Oj vilken fin stol!!Ser framemot bilderna från Hallen :)Kram

#6 - - Carina - inspirera:

Vilken vacker stol!

Visst är det kul att gå och glo...jag gillar verkligen att insupa idéer när jag ser bra sådana ;)

Kramen.

#7 - - Sofia på Mokkasin:

Tusen tack vännen! Att du tog dig tid att visa skåpen!! Glad! Och tusan vad snyggt det blev, supersnyggt! Kanske dags för en härmis ;)

Fin stol, köpte en nästan lika till min man för ett tag sedan.

Kram Sofia

#8 - - Lotta - ohlovely.se:

Otroligt vacker stol. Gillar verkligen kudden också, precis min färg. Älskar turkos! :)Ha en fin Valborg.

Kram kram

#9 - - Anna:

När jag ser "Eldblomma"-tapeten tar mitt hjärta ett litet skutt. När en dåvarande granne öppnade sin dörr för att gå in fick jag syn på tapeten i hennes hall. Jag plingade på och frågade vad det var för nåt underbart perfekt mönster. :)

Hade den som fond i vårt kök, men när vi flyttade tyckte jag att vi skulle ha något nytt. "Det finns ju en hel värld av snygga tapeter!" Nu saknar jag tapeten och har den bara som en snutt inne i en gammal omgjord bokhylla i badrummet.. Blir glad av att se att fler uppskattar färg och form. :) Härligt hem ni har!

#10 - - Sandra valenca:

Hej Kristina! Jag jobbar för en filminspelning och är hemskt intresserad av att hyra stolen i det här inlägget till en film! Kontakta mig gärna.