Inspiration

Den här lägenheten och bilderna har visats på massvis av bloggar så det är säkerligen inte så nytt för de flesta av er. Inredningen är så klockren, så jädrans snyggt rent ut sagt! Mitt i prick för min del och jag låter mig insireras och drömmer mig bort till ett nyrenoverat hus med ett kök i liknande stil. Kakel ända upp i taket och marmorskivan tilltalar mig, likaså fönster vid arbetsbänken, enkla vita köksluckor utan handtag och en rejäl rostfri ugn och spis. När jag ser stolarna blir jag sugen på att ta in våra pinnstolar som jag redan har målat vita men som står i uthuset, dessutom gillar jag att en är blå och att man låtit golvet få vara trots att planken går åt olika håll.Sen är det ju det där sovrummet också - som egentligen är ganska enkelt och kanske inte så speciellt - men som ändå andas lyx och smak. Det är så smart att "trixa bort" en tråkig vägg med hjälp av en tjock och härlig gardin så att man faktiskt tror att det är ett gigantisk fönster där bakom. Bara det i sig gör att rummet blir luftigt och även avskalat tack vare att väggen blir enhetlig. Dessutom så är bäddningen enkel och lite sådär dyrsnygg (fastän det bara är HM:s bäddtextilier, och där ser man hur mycket det gör med välstrukna lakan och överkast...) och inga mönster som stör utan istället ljusa färger som förstorar.  

Me like, som det så fint heter :)

Nu ska jag bara jobba en halvtimme till innan det är dags för att hämta namsdagsbarnet på förskolan. Bästa stunden på hela dagen!

Kram.
[foton: Sköna hem]
#1 - - Tess - BohoChic.se:

Vilket underbart kök. Tänk att ha det!

#2 - - Jill:

Ja, det finns mycket att gilla med dessa bilder. Och bilden på köket får mig ännu mer att längta till vår egen köksrenovering senare i höst. Måste bara bestämma oss för hur vi vill ha det, för det finns ju så mycket snyggt! :-)Hoppas du har en fin onsdag!

#3 - - Karin A:

Ja det där köket är otroligt inspirerande och snygg. Föll handlöst när jag såg det i tidningen. :) Funderar på att köpa och måla pinnstolar på loppis och måla. Man blir onekligen glad av en med annan färg. :)Ha en fin vecka!

Kram Karin

#4 - - min tekopp:

Wow, tjusigt som bara den!!

#5 - - mammaxtre:

Det är bra härligt med all fin inspiration man hämtar både i bloggar och i de blanka tidningar som finns.Ha en fin dag