KöksfönstretI köket har det fått vara ett ljust och naturligt fönster i år med vita hyacinter och amaryllis och utan det röda. När det lyser grönt ute och solen strålar som på våren är det inte så värst inspirerande att ta fram tomtarna och de röda julsakerna tyckte jag. När jag har det så här känner jag dessutom att jag inte har någon stress med att städa bort julen i år - alla grejer får utan problem vara kvar även under nyårshelgen. Förra året åkte både gran och mycket av julpyntet redan innan nyårsafton.

Idag har vi varit i stan och handlat inför nyår. Det blir en massa mumsiga snittar till förrätt, oxfilé Wellington med madeirasås till huvudrätt (ni såg väl Tinas julprogram när hon gjorde denna rätten?) och till efterrätt ska jag göra vitchokladsfondant med passionsfruktssås. Mums fillibaba! För vår del blir det en ganska lugn nyår på hemmaplan tillsammans med familjen - det kändes bäst så i år. Nån klänning har jag inte ens hunnit tänka på ännu utan det blir till att rota i garderoben om det kan finnas något som jag kan få på mig utan att se ut som en prinskorv.

Och så njuter jag av det underbara vädret och ljuset idag. Det behövdes efter ett par dagar av totalt mörker. Hoppet och längtan om vår och ljusare tider har redan startat! :)

Kramar. 


#1 - - Karin:

Vad fint det ser ut, vårfräscht!

#2 - - Anna/Rackarungar:

Vad härligt att du hittat ny blogginspiration, dina inlägg har varit så saknade av mig. Så welcome back!!Kul att vi ska ha bebis nästan samtidigt. Jag har vuxit enormt snabbt den här gången (på tal om prinskorv så liknar jag redan Barba-familjen!!) jag trotsar detta och drar på mig den lilla svart i morgon ;)

Stor kram

#3 - - Malin - Stjärnflocka:

Fantastiskt fint! Krukorna och lökarna är så vackra!

#4 - - Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan:

Jättefint!

#5 - - Anna:

Gott nytt år!

Nu är vi klara med renoveringen' du är välkommen att komma hälsa på!!Kram Anna

#6 - - Linda:

Vad duktig du är på pynt! Det ser både juligt och nyårsfint ut! Helt perfekt!

#7 - - LyckligaPraliner:

Så många härliga vackra bilder du visar, en ren njutning att titta på :)Jag hade tänkt sms:a U-B imorgon.GOTT NYTT ÅR TILL ER ALLA!! Hoppas att ni får det riktigt fint :)Ann-Louise

#8 - - Linda:

Har det börjat att puta förresten? Det känns som min mage exploderat över julen :)

#9 - - Anna:

Hej!

Sen jag såg dina bilder i gårkväll har jag dammsugit nätet efter de "marockanska muggarna". Den randiga är Tine K gissar jag. Men skulle bli mycket glad och tacksam om du ville tipsa om var man hittar de marockanska.../Anna