Tillökning i zinkbynFör andra året i rad fick jag ett vackert zinkhus av min svärfar i julklapp. I år var det den runda husvarianten och något jag blev väldigt glad för. På sikt kanske jag kommer att kunna ha en hel zinkby här hemma! Hur gör ni som har zinkhusen; tar ni bara fram dem under julen eller har ni dem framme annars under året också? Jag har än så länge haft mina framme i princip året runt - tycker ju så mycket om dem - men nästa år funderar jag faktiskt på att ställa undan dem och inte ta fram dem förrän i december. Allt för att de ska bli ändå mer speciella och fina just under jul.


På bilderna kan ni även skymta årets julgran som i år är lite mindre och alldeles perfekt. Snyggt är det med korgen också som jag har haft de senaste tre åren. För min sambo är den inte tillräckligt Disney-lik men efter att jag blev tvungen att hänga dit lite glitter så blev han mer nöjd.


Dessa bilder har jag tagit sent på kvällen men stativ och lång slutartid. Det är ruggigt kul att fota i mörker men det blir alltför sällan att jag tar fram stativet. Jag ska bli lite bättre på det för det blir ju himla mysiga bilder!Så snart Lilleman vaknar ska vi åka till svärmor och äta kalkon och busa med kusinerna.
Ha en bra dag!

#1 - - Malin - stjärnflocka:

Så vackra bilder!!! vad roligt att se från dig igen :)

#2 - - mintekopp:

Jag tycker att zinkhus är helt magiska, de ger ett sådant underbart sken. Har sett några på rean nu och funderar på om jag ska slå till.

#3 - - Linda:

Hej fina Du!

Så himla fint julpyntat ni har det, granen är hur söt som helst! Jättefin! Å vad jag gillar dina zinkhus. Egentligen kan du ju ha dom framme året runt men desto fler du har så blir det kanske en extra mysig grej att plocka fram zinkbyn i december då det börjar lysa i alla fönster hos många :)

Jag hoppas ni haft en fin jul med familjen! KRam Linda