Vår hos Cox & cox

Via Decor8 fick jag nys om att Cox & cox visar sina nya produkter och vårbilder. De lyckas alltid med sina produktbilder - det är så snyggt stylat och fint fotad varje gång och man blir verkligen sugen på både det ena och det andra. Se så fint!Kaffekalas en måndagLilleman bjöd in till kaffekalas idag. Sälen, Bamse, Apan och jag var med - vi drack kaffe, the och åt säkert 10 sorters olika kakor. Synd att ni inte kunde komma, det var fantastiskt trevligt! ;)

Kram!

Min glasvas är hemma igenNär vi flyttade från lägenheten till det här gamla huset tog vi inte med oss alla grejer vi hade. Långt ifrån. För det första tänkte vi ju bara bo i huset tills vi hade hittat ett annat boende i stan och för det andra var ju huset redan fullt utrustat med möbler och grejer. Nu har vi bott här i ett och ett halvt år och det verkat som om vi blir kvar. Jag saknar några grejer - speciellt mitt porslin - och vissa saker har jag glömt bort att jag har, misstänker jag. Möbler och flyttkartonger står på ett lager och lite eftersom plockar jag hit grejer.

Vasen av Ingegerd Råman som syns här uppe till exempel. Den har stått hos mamma och har precis kommit hem till mig igen. När vi först flyttade hit och det bara fanns alla gamla möbler och gamla saker passade den inte in men nu när vi har blandat upp det med nytt och gammalt funkar den igen. Gillar den massor. Nu har den bara en äppelkvist men något som är fint är att fylla den med massvis av tulpaner eller rosor. Kanske till helgen.

Happy Monday!