Min glasvas är hemma igenNär vi flyttade från lägenheten till det här gamla huset tog vi inte med oss alla grejer vi hade. Långt ifrån. För det första tänkte vi ju bara bo i huset tills vi hade hittat ett annat boende i stan och för det andra var ju huset redan fullt utrustat med möbler och grejer. Nu har vi bott här i ett och ett halvt år och det verkat som om vi blir kvar. Jag saknar några grejer - speciellt mitt porslin - och vissa saker har jag glömt bort att jag har, misstänker jag. Möbler och flyttkartonger står på ett lager och lite eftersom plockar jag hit grejer.

Vasen av Ingegerd Råman som syns här uppe till exempel. Den har stått hos mamma och har precis kommit hem till mig igen. När vi först flyttade hit och det bara fanns alla gamla möbler och gamla saker passade den inte in men nu när vi har blandat upp det med nytt och gammalt funkar den igen. Gillar den massor. Nu har den bara en äppelkvist men något som är fint är att fylla den med massvis av tulpaner eller rosor. Kanske till helgen.

Happy Monday!
#1 - - Signerat Karin:

Vacker vas!

#2 - - isa:

viken härlig vas. Ja det blir ju så i bland att man stannar, det är vell inte fy skam det helelr ni bor ju magiskt fint nu!!!!!

Kramar