Måndag och sista januari

Oj så snabbt den här helgen gick. Vi har tillbringat den med vänner och familj. Kalas i lördags och sedan en riktigt slapp söndag. Jag har inte haft datorn på sedan i fredags förmiddags och det kan vara riktigt skönt att strunta helt i den ibland. 

Idag fyller min mamma år och lilleman och jag tar en extra kalasdag här med goda rester och en fika på stan lite senare i eftermiddag. Nu när lilleman sover middag tänkte jag ladda ner massa bilder från kameran men upptäckte då att jag glömt sladden för att kunna göra det med. Så kan det vara. Bilderna får vänta till en annan dag helt enkelt.

Tänk att det är sista januari! Februari brukar ju vanligtvis kännas som en ganska kort månad och mars är ju en vårmånad. Dessutom funderar vi på en weekend till någon härlig vårig europisk stad i slutet på mars eller början av april vilket kommer att göra väntan på våren ändå bättre.


Josefin med fina bloggen In my House har haft sitt och sambons hem med i Hus och Hem och jag gillar massor av det jag ser och sparar bilderna i min inspirationsmapp. Hallen är jättefin med rymlig takhöjd, ljus, har en häftig trappa och ett fönster i anslutning till trappen som ger extra ljus. Precis som jag vill ha det när vi renoverar vår hall och trappa upp till vinden. Dessutom är det så fint med fönster inne i huset som jag skrivit om tidigare. Jag skulle vilja ha det mellan kök och vardagsrum. Och så förälskade jag mig i de gula stolarna - kulören känns fräsch och pigg och hade passat finfint i vårt kök. Och så har ju paret så skön mix av grejer och inredningsstil. På Hus och Hems sida finns alla bilder från reportaget upplagda.

Fin måndag!

 

#1 - - A Cup Of Emilia:

Jag har med en inspirationsmapp som jag sparar en hel del i :) Vi har själva ett stallfönster mellan vardagsrum och kök då det inte gick att riva den väggen helt. Ä riktigt nöjd att vi valde att göra det. Fin blogg! Många kramar från Emilia

#2 - - Mari:

Fina bilder !!

#3 - - amanda:

Jätte fint!

#4 - - yasmine modell fru och mamma:

snyggt

#5 - - jessy (::

nice :)