Nytt tygIdag har jag beställt tyg som jag ska sy nya kuddar till soffan med. Både kulört, svart och vitt och enfärgat och mönstrat. Och det kommer nog att bli både runda och fyrkantiga kuddar när det hela är klart. Kuddarna i soffan är urgamla och behöver verkligen bytas ut och att gå ut i affär och köpa alla nya blir fasligt dyrt så därför tänkte jag ge mig på att sy egna. Sedan kan man alltid komplettera med någon annan dyrare snygging som man hittar. 

Jag beställde från Stoff & Stil vilket jag inte gjort tidigare så det blir spännande att se vad jag tycker om tygerna. Priserna var i alla fall väldigt bra. Är jag nöjd kommer jag beställa mycket mer för till sommaren behöver jag massvis av kuddar till hörnsoffan i uterummet.

Och så ett litet tips som jag fick från Stoff & Stils inspirationsbilder är att sy små flaggvimplar. Det kan man ju göra på spillbitar som blir över när man syr kuddarna. Helt klart behöver man inte bara göra stora vimplar, små vimplar är också fint. Kolla så fint det var att dekorera burken. Perfekt dekoration i barnrummet.

 
#1 - - isa:

Men vad är det med alla duktiga människor!! Jag vill också kunna sy :(

Ååå jag vill se nu hur det kommer att bli med dina tyger. Vimplar i mini fomat är så sött!!!!!