Stättared
Ikväll har vi varit på ett ställe inne i skogen som kallas Stättareds friluftsgård. Där finns olika djur och idag var det dessutom framträdande på en liten scen. Lilleman dansade och klappade kaninerna och vi njöt av det fina vädret. Det har varit saker nu varje kväll och vi börjar bli lite slitna. Imorgon ska vi som tur är ha en riktig semsterdag och leva lite skärgårdsliv och äta rökta räkor. Längtar.

Hoppas helgen varit bra. Vi ses på tisdag igen!
Kram. 

fotoutmaningen dag 30 - VALFRI BILDSista dagen med fotoutmaningen. Det har varit kul men samtidigt lite skönt också att det är slut. Om ett tag får vi väl göra någon ny utmaning, eller hur? Bilden jag visar idag är i alla fall på blommorna vid stranden badande i kvällsljus. Vi har fantastiskt sommarväder och skrotar mest runt, pustar och njuter av värmen. Sambon spelar golftävling - hans egen som han anordnar för killkompisgänget varje år - och jag ska träffa tjejerna senare ikväll. Vi ska på utomhusteater, 123 Schtunk vilket brukar vara hysteriskt roligt och sedan ska vi ut och äta på restaurang. Om det blir drink ute efter det får vi helt enkelt se. Fina dagar.

Och tusen tack ni snälla, söta för era komplimanger - vilken egoboost det var att lägga ut bild på sig själv! Det är ju inget som jag gjort speciellt ofta förut precis men nu kanske det kommer ändå fler framöver ;)

Ha en strålande lördag och kram!

Dag 1: Självporträtt
Dag 2: Favoritpryl

Dag 3: En familjemedlem
Dag 4: Min hobby
Dag 5: En gammal bild
Dag 6: Tema "grön"
Dag 7: En bild som jag aldrig lagt upp
Dag 8: En favoritbild
Dag 9: Dagens
Dag 10: Detta gör mig glad
Dag 11: Tokigt
Dag 12: Min vardag
Dag 13: Tema "ljus"
Dag 14: En vinterbild
Dag 15: Kärlek
Dag 16: Självporträtt i svartvitt
Dag 17: Ett ögonblick
Dag 18: Känslor
Dag 19: Här bor jag
Dag 20: Tema "olika"
Dag 21: När jag var liten
Dag 22: Mitt beroende
Dag 23: En sommarbild
Dag 24: Detta gör mig glad (favorit i repis)
Dag 25: I all hast
Dag 26: Detta skrattar jag alltid åt
Dag 27: Tema "två"
Dag 28: Väder
Dag 29: Nyaste bilden på mig själv
Dag 30: Valfri bild

fotoutmaningen dag 29 - NYASTE BILDEN PÅ MIG SJÄLV

Jag försökte verkligen leta upp den nyaste bilden på mig själv men jag är i princip aldrig med på något foto, förutom när jag fotar mig själv så här. De få bilder där jag var med hade redan visats så därför tog jag ett nytt idag - nyss hemkommen, mitt emellan något annat, ruffsig i håret och trött. Och jag måste även nämna halsbandet som jag har på mig idag som var tant Minas, hon som bodde i vårt hus när jag var liten, och som hon ofta bar på sig. Nu är det ett av mina favorithalsband tillsammans med farmors halsband.

Nu blir det natten för min del - två sena nätter på raken sätter sina spår och imorgon väntar ännu en sen kväll som jag vill vara pigg inför.
Natti.