fotoutmaningen dag 1 - SJÄLVPORTRÄTTFörst och främst. Tack för alla fina kommentarer om vårt utekök! Så roligt att ni verkar gilla det. Och dessutom kul att det är så många nya besökare här inne på bloggen - känn er som hemma och varmt välkomna tillbaks!

Men idag är det också en annan stor dag för idag är det 1:a juli och då drar vi igång fotoutmaningen som kommer att hålla på under trettio dagar framåt med olika tema varje dag. Jag är taggad till tusen och ser fram emot alla olika foton som jag hoppas vi kommer att få se framöver. Min tanke är att försöka, i den mån jag kan och har tid, att fota dagen innan eller samma dag och publicera inlägget den aktuella dagen, om det nu inte är gamla bilder som ska visas. Vi får se hur jag lyckas med det. Jag gick nämligen bet med en gång.

Vi åker alldeles strax till Stockholm och stannar där över helgen. Vi ska på bröllop och det kommer verkligen inte att finnas tid för att göra blogginlägg så mina tre första dagar är förberedda. Dessutom kunde jag inte välja ett utan det blev några bonusfoton...
Detta är första gången som jag tar bild på mig själv på det här viset. Jag använde mig av stativ och kamerans automatiska utlösare. Å jösses så roligt jag hade! Nu måste jag ju genast skaffa mig en trådlös fjärrutlösare känner jag. Det var länge sedan jag skrattade så mycket åt mig själv och med mig själv som när jag tog dessa foton och även sedan när jag laddade in dem i datorn och tittade på dem - vissa med halva huvuden, vissa med snopna miner och vissa när jag inte alls var förberedd. Testa vettja, om ni inte redan gjort det!

Kolla gärna in hos: Nina, Carina, Lotta - Oh lovely, Rijo, Fröken K, Matilda, Hippiemamman, Olicka, Familjen Toad, Emma, Madeleine, Frida, Karro J, Marie, Magdalena och Lotta som jag har snappat upp också ska göra utmaningen!

(Är ni fler som är med eller är sugna så skriv gärna en kommentar så lägger jag till er i listan!)

Nu får vi hålla tummarna för att vi får en helt fantastisk sommarmånad och jag måste ju säga att min kunde inte ha startat bättre för det ska bli ruskigt roligt att komma upp till huvudstaden och att få äran att gå på bröllop! 

Kramar / Kristina
#1 - - Ritha:

Hej Kristina! Vad härligt du ser ut att haft det =))) Och störtkul förståss. Jag gjorde som du, lade in tre olika.... Litte måste man ju bjuda på, eller hur? Ha nu en fantastisk dag i Stockholm. Och så hoppas jag vi får se underbara foton sen här i bloggen, om brudparet tillåter. Kramen!

#2 - - Tildaf:

Jättefina bilder! Jag ska roa mig med vårt stativ och fjärrutlösare idag. Måste bara göra mig presentabel först, annars blir det mycket retuschering, haha!

#3 - - Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan:

Hahahah älskar översta bilden.

#4 - - Marie:

Underbara bilder! Ja jag antar din utmaning!! :)

#5 - - Therese:

FANTASTISKA bilder - vilken rolig idé! Du lyckades verkligen... Tack för besöket på min blogg, detta gjorde ju mig nyfiken på dig och nu har du en ny besökare!Trevlig helg och lycka till i utmaningen!/Therese

#6 - - Magdalena:

Jag kom hit via Marie, Sockergrynet. Kul utmaning. Jag hänger också med!

#7 - - Magdalena:

Jag kom hit via Marie, Sockergrynet. Kul utmaning. Jag hänger också med!

#8 - - Finurliga Fröken:

Hittade hit och till den roliga fotoutmaningen genom andra bloggerskor ska ska vara med och jag tänker absolut hoppa på och vara med! Det ska bli jätte kul! Kram

#9 - - Lairama:

Vilken rolig utmaning! Den måste jag hänga på också :)Härliga självporträtt du har tagit, det ser underbart roligt ut.#10 - - Carina - inspirera:

Vilka härlig självporträtt - man riktigt ser vilken energi du har!

Ha en underbar helg!

Kramen.

#11 - - Petra:

Oh my... så härliga bilder!!Själv har jag misslyckats redan nu med fotutmaningen... :-( Men jag tänkte att jag kanske spar detta och kör den senare i höst. Jag hinner nog inte nu i sommar.Och du, ang. loppisförhandligen så behövde jag faktiskt inte offra så mycket alls. Mannen min och äldsta sonen i familjen gick med på alla stopp bara för att dom är så snälla. Den enda som var lite svårövertalad vad dottern på 9 år, men efter att jag lovat att hon skulle få 200 Star Coins (nåt sorts dataspelsgrejs som jag inte riktigt förstår mig på) för varje loppis gav hon med sig. :-)Hoppas helgen i Stockholm blir bra!!

#12 - - Michan- Skönhet och Shopping:

Fina bilder! :D

#13 - - Hemlängtan:

Ååå vilket underbart inlägg. Kan verkligen tänka mig att du hade roligt. Blir imponerad att du fick till korten så bra!Blir väldigt sugen på att hoppa på din fotoutmaning men känner ändå att jag måste komma ikapp med lite saker innan jag hittar på nya. Håller tummarna för att det kan bli fler utmaningar framöver!Kram, Jenny

#14 - - Lotta ♥ ohlovely.se:

Underbara bilder! Härligt, så glad jag blev av ditt inlägg. :)Jag har fjärrutlösare... och jag måste ju säga att det inte är så enkelt att få rätt på bland annat fokus. Jag tog mycket magbilder på mig själv när jag var gravid med hjälp av stativet och fjärrutlösaren. Men det var lite svårt och jag hittade inget bra sätt. Så fjärrutlösaren använder jag inte så ofta. :)Ha en mysig fredag!

Kram från LottaMitt bidrag finns här: http://www.ohlovely.se/2011/07/01/fotoutmaning-dag-1-sjalvportratt/

#15 - - Malin:

skrattar Jag förstår att du hade kul när du tog bilderna, för de gör mig också glad! Hänger gärna på utmaningen, så amatör jag är..! ;-D

#16 - - Emma H:

Rolig utmaning, jag kan bara inte låta bli att haka på! Hittade just hit via en kompis och nu kör vi! =D Så lägg gärna till mig på listan. http://sitamoia.blogg.se/(Fin blogg du har, glad!)#17 - - Helen:

Vilka underbara självporträtts bilder, jag körde med ett mycket enklare:) Ska bli kul att se om jag kan hänga i hela månaden!

#18 - - signerat71:

Härlig och inspirerande blogg med otroligt vackra bilder. Jag ser framemot att bli en troligen "hang-around" här inne;))Kul idé med utmaningen! Jag antar utmaningen och kör både självporträtt och favoritpryl - dag2- hoppas det är ok.

Kram Jenny

#19 - - Pillargontanten:

Jag, läste om utmaningen hos Lairama!

Jag hänger på :)

#20 - - Klara:

Hej hej!

Jag är också med! Och kul ska det bli!

#21 - - Linda:

Verkligen härliga bilder på dig! Man ser hur skoj du har. Kram Linda

#22 - - Amanda:

Jag är också med i fotoutmaningen.

#23 - - A F F L U E N Z A:

Vad kul, jag hänger på! :)