fotoutmaningen dag 11 - TOKIGTAtt leka i mammas och pappas säng får man göra ibland - om man har riktigt tur. Lugnt och stilla. Och allra helst med dockorna och nallarna som vi brukar bädda ner där under täcket.

Men hoppa i sängen det får man inte! Och slå kullerbyttor? Nej, det är ju faktiskt lite smått tokigt att göra i en säng - speciellt när man har en sisådär kroppskontroll och tänker kullerbytta rakt ner för kanten!

Andra som också gör FOTOUTMANINGEn (och som jag vet om) är: Nina, Carina, Lotta - Oh lovely, Rijo, Fröken K, Matilda, Hippiemamman, Olicka, Familjen Toad, Emma, Madeleine, Frida, Karro J, Marie, Magdalena, Finurliga fröken, Lairama, Malin, Emma H, Helen, Signerat71, Pillargontanten, Dagarna, Klara, Amanda, Anaiah, Sofi och Lotta.
#1 - - LyckligaPraliner:

Det där ser ju helt ljuvligt ut. Härligt! Våra har hoppat i sängen och gjort kullerbyttor i massor. Mest har jag varit rädd att de skulle ramla ner från sängen eller än värre slå sig på något vasst hörn bredvid. Så koll har vi haft på dem dock. Numera är det inte tillåtet att hoppa men kullerbyttor är ok. Tror det är hälsosamt att leva rövare också :D Vackert sovrum!!

#2 - - Kristina - ingen vanlig dag:

Ja precis, det är det där med att ramla ur sängen jag är lite orolig för. Vidar har både hoppat ur sängen och slått kullerbyttor ur den - med aj aj som resultat - så nu får vi sätta stopp tills kroppskontrollen är lite bättre! man ser ju på bilden att han tänker kullerbytta rakt ner för kanten :)

/Kristina

#3 - - isa:

Hahaha sötnöt!!! Duktig han är som redan börjat med cirkus konstrena!! Kram

#4 - - Lotta ♥ ohlovely.se:

hihi vilka charmiga bilder! :)