fotoutmaningen dag 12 - MIN VARDAGTusan, tänkte jag när jag såg dagens tema. Den här vardagen var nämligen planerad till att bli minst sagt oglamorös. Tänk om det hade varit imorgon eller på torsdag istället! Imorgon ska vi nämligen ha fest här. Hela mitt tjejkompisgäng från gymnasietiden kommer hit med sina familjer och det slutade på inte mindre än - hör och häpna nu! - 24 vuxna och 13 barn! Så då blir det livat. Vi är väldigt duktiga på att ses - en gång i halvåret fixar vi till en trevlig helg när vi bara umgås och gör roliga saker. Nästa gång, i höst, är det spa i Talinn som gäller till exempel. Den här gången bestämde vi dock att vi skulle ta med män och barn - kan ju vara trevligt det med emellanåt. Sen på torsdag är det bara tjejer som gäller igen (dock med ett annat tjejkompisgäng...) - då vankas det drinkfest och schagerkväll på Socitén. Oj oj oj, så roligt det kommer bli!

Den här dagen har varit allt annat än glamorös och här är en bild mitt upp i allting. Leksakerna ligger överallt, tvätt ligger på soffan och väntar på att bli vikt och kuddarna ligger hullerombuller. Idag har jag nämligen städat, storhandlat, klippt gräset, kört med trimmern och fixat och donat. Med lilleman i hasorna. Som tur var kom svärmor hit en stund på eftermiddagen och lekte med lilleman så att han inte blev galen på mig :)

Imorgon är det tema ljus. Vi får se om jag hinner med det (har ju ganska många gäster att ta hand om...) men jag ska verkligen göra mitt bästa!

Kram.

#1 - - Josefin -Happy Days- Följ min fotoskola och vårt husbygge!:

Tack för din inbjudan vännen, det låter ju fantastiskt härligt. Ska ha det i åtanken när vi planerar resan. ;-)Vad trevlig tradition ni har du o tjejerna, mys!Många kramar#2 - - Proforma - Irene:

Du har verkligen fullt upp... minst sagt! Ha så kul med både tjejgäng och vikning av tvätt!

KramPs. Uterummet är fortfarande lika snyggt! Dina kompisar kommer att dåna av avundsjuka! :)

#3 - - A F F L U E N Z A:

Tack för komplimangen! Jag brukar redigera från grunden, men när jag är lat eller på humör använder jag mig av en action jag gjort av tre olika sorters grundredigeringar jag brukar göra.Vad roligt att ni fortfarande träffas. Jag och barndomsgänget hade ungefär samma tradition - hur lite vi eller mycket vi än träffades i vardagen när vi kom upp i åren så träffades vi vid varje födelsedag. Numera är det ungefär 1 gång om året då alla bor i olika städer och på olika kontinenter. :)

#4 - - Tessibelle - Life as Me:

Vilken älskvärd bild! In action så att säga ;) Härliga färger på din tunika och mysigt hemtrevligt i bakgrunden. I like!

#5 - - Mimmi Webdesign:

Behöver du hjälp med designen på din blogg?Vi skapar personliga bloggdesigner på beställning och arbetar efter just dina önskemål tills dess att du är helt nöjd.Välkommen att ta en titt in till oss, se vår portfolio och låt dig inspireras! http://www.mimmiwebdesign.com

#6 - - Linda:

Oj vad du fixar! Vilka fina glasögon du har. Kram Linda