fotoutmaningen dag 15 - KÄRLEKTema kärlek. Den här bilden tog jag på lilleman och sambon i augusti förra året. Andreas hade varit bortrest några dagar och lilleman blev så glad när han kom hem - han kramade honom jättehårt och länge och sken med hela ansiktet. Det är kärlek det!

Jag tog två pausdagar från bloggen. Vi har varit hos min svåger och svägerska i två nätter och bara slappat och haft det bra. Dessutom var jag på tjejfest i torsdags och har verkligen behövt vila ut efter en helt galet kul kväll. Vi hade så roligt! Men nu funderar vi på vad vi ska hitta på idag - vi är sugna på att hitta på något roligt hela familjen.

Andra som också gör FOTOUTMANINGEn (och som jag vet om) är: Nina, Carina, Lotta - Oh lovely, Rijo, Fröken K, Matilda, Hippiemamman, Olicka, Familjen Toad, Emma, Madeleine, Frida, Karro J, Marie, Magdalena, Finurliga fröken, Lairama, Malin, Emma H, Helen, Signerat71, Pillargontanten, Dagarna, Klara, Amanda, Anaiah, Sofi och Lotta.


#1 - - Lotta ♥ ohlovely.se:

Vilken underbar bild med så mycket kärlek. :)Ibland behöver man ta en paus, ganska så skönt att ladda batterierna utan att tänka på bloggen. Eller hur?Hoppas ni fick en fin lördag!

Kram från Lotta

#2 - - aud:

Mycket härlig bild (och väldigt sött barn). :)

#3 - - Sandra | Inspirera Mera:

Det strålar verkligen kärlek om kortet, så härligt!Svar:

Tack för din lyckoönskning, det värmer!

Du får gärna maila över bilderna med en liten förklaring till mail@inspireramera.se