fotoutmaningen dag 17 - ETT ÖGONBLICKIgår var detta ett ögonblick av lycka. Vi var på en liten lokal marknad nära farmor Ellas sommarhus i Glommen och där hade de djur - kossor, lamm och kaniner - som man fick klappa och traktorer som man fick provsitta. Oj oj oj, så roligt det var! 

Idag vaknade lilleman med en gigantisk förkylning och jag undrar var i hela friden den kom ifrån? Utanför huset öser regnet ner, pappa är och fixar med båten och vi andra två har bara slappat hela dagen i soffan. Lilleman somnar från och till, vill vara så nära det bara går och jag har kollat på söndagsfilm och ätit kakor.

Kram.

Andra som också gör FOTOUTMANINGEn (och som jag vet om) är: Nina, Carina, Lotta - Oh lovely, Rijo, Fröken K, Matilda, Hippiemamman, Olicka, Familjen Toad, Emma, Madeleine, Frida, Karro J, Marie, Magdalena, Finurliga fröken, Lairama, Malin, Emma H, Helen, Signerat71, Pillargontanten, Dagarna, Klara, Amanda, Anaiah, Sofi och Lotta.


#1 - - Lotta ♥ ohlovely.se:

Vad stolt han ser ut lilleman där han sitter. Härligt!Verkar som att ni haft en mysig dag, synd bara att lilleman är förkyld. Han får krya på sig!

Kram

#2 - - Lotta ♥ ohlovely.se:

PS: tack snälla för kommentaren hos mig. :) Usch, jag hatar att vara med på bild.

#3 - - mammaxtre:

Så trist med förkylning för den lille. Så fin han är bakom ratten :-)Ha det fortsatt skönt

#4 - - Dagarna:

Vilken lycklig kille!Hoppas att han kryar på sig snabbt.

Nu har jag äntligen tid att titta in här hos dig!