fotoutmaningen dag 18 - KÄNSLORAtt vara nästan exakt två år (fyller på torsdag) innebär en hel del känslor - superglada, ledsna, frustrerade, asförbannade och förvånade känslor. Omvartannat och ibland nästan på samma gång. Och speciellt när man är förkyld och inte får vara ute och springa hur mycket man vill. Vi har försökt att uppmuntra på annat sätt - mormor plockade blåbär och gjorde sedan en bärpaj. Mums!  Vi var sugna på en hederlig enkel smulpaj men när vi skulle göra pajdegen upptäckte vi att havregrynen var slut. Tusan. Det var då jag kom på att jag hade kakor, choclate chip cookies, som en kompis kom med som gåva i onsdags. (Om du läser det här Lisa, tusen tack för de supergoda kakorna!) Några av dem hade blivit kvarglömda i uterummet utan att påsen var tillsluten riktigt och var därför alldels mosiga. Dessa smulade jag över rabarber och bär tillsammans med några klickar smör och det blev urgott! En av de godaste pajer jag ätit faktiskt. Så tips till er alla - snabbaste smulpajen gör man av några chocolate chip cookies i skafferiet!

Kram.   
#1 - - LOTTA:

Vilka fina bilder på lilleman. Så otroligt söt! :) Vilket bra tips med pajen där... det måste jag testa! Älskar paj, speciellt nu på sommaren när vi har så många färska bär.Kram!

#2 - - Dagarna:

Fina bilder! De små kan verkligen växla känslor snabbt!Paj är så gott nu på sommaren. Måste nog göra en av alla rabarber vi har i morgon.

#3 - - Proforma - Irene:

Nej, det är inte lätt att vara liten, så mycket man ska lära sig, om allt! Finfina bilder du tagit på din pojke, så söt han är... vilka ögon!Bra tips med kakorna, det får jag pröva någon gång! Missade du min snabba och enkla paj för någon vecka sedan? Där behövs inga havregryn! http://proforma.blogg.se/2011/july/multipaj.htmlKram

#4 - - Carina-inspirera:

Många känslor blir det...

Kramen.

#5 - - Fembarnsmamman:

Det är svårt, svårt att vara precis två år och inte få springa ute och leka när man är förkyld. Vår 2 1/2 åring driver oss emellanåt till halvt vansinne och vi är ändå luttrade, hon är ju yngst av fem ganska humörstarka tjejer! Fint att ni gjorde en undanmanöver och bakade paj, den ser så god ut så jag tar och lånar receptet!