fotoutmaningen dag 21 - NÄR JAG VAR LITEN


Här är jag ganska liten, bara några veckor gammal. Mamma är det som håller i mig och min kusin som sitter bredvid. Desutom, vilket är väldigt roligt, är det tant Mina som sitter där på andra sidan. Mina var min pappas moster och det var hon som bodde i det här huset som vi nu bor i. Hon var en tant med ruter i och jag var ofta hos henne när jag var liten.


Det finns många bilder på mig när jag är liten men tyvärr har jag inte så många inscannade ännu. Detta är en av alla bilder på mig på golvet. Det är nästan som att göra en stilstudie när man tittar på bilderna - man ser hur det såg ut, färger och ibland hittar man små detaljer eller saker som man glömt bort fanns. Visst är det härligt med korkmattan och de gula vitvarorna? Och gratängen står i ugnen ser jag.


Här är min älskade pappa - eller morfar ängel som jag säger till lilleman. Det ska bli så kul när lilleman blir lite större och jag kan visa honom bilder och berätta för honom om morfar. Och där finns min kusin igen med tjusig klänning och lintott-hår. Vi har haft så mycket roligt tillsammans, både i barndomen och senare i livet. Nästan som en syster. 


Här är jag och pappa igen när jag gör mitt första luciaframträdande och det ser jag ut att gilla. (Det roliga är att även här var min kusin med på flera av bilderna från samma tillfälle). Wow, kolla in medaljongtapeterna och mässingslamporna. Mamma - var är de där lamporna nu?

Många tycker att jag och lilleman är lika - kanske inte så mycket nu men när de ser bilder på mig när jag var liten. Och vi är nog ganska lika. Å andra sidan tycker Andreas farmor att lilleman är jättelik honom som barn, så han har nog fått lite från oss båda.

Nu är det slut på nostalgi och jag ska återgå till att pussa på min lilla 2-åring, förbereda kalas och blåsa ballonger!

Kram.   

Dag 1: Självporträtt
Dag 2: Favoritpryl

Dag 3: En familjemedlem
Dag 4: Min hobby
Dag 5: En gammal bild
Dag 6: Tema "grön"
Dag 7: En bild som jag aldrig lagt upp
Dag 8: En favoritbild
Dag 9: Dagens
Dag 10: Detta gör mig glad
Dag 11: Tokigt
Dag 12: Min vardag
Dag 13: Tema "ljus"
Dag 14: En vinterbild
Dag 15: Kärlek
Dag 16: Självporträtt i svartvitt
Dag 17: Ett ögonblick
Dag 18: Känslor
Dag 19: Här bor jag
Dag 20: Tema "olika"
Dag 21: När jag var liten
Dag 22: Mitt beroende
Dag 23: En sommarbild
Dag 24: Detta gör mig glad (favorit i repis)
Dag 25: I all hast
Dag 26: Detta skrattar jag alltid åt
Dag 27: Tema "två"
Dag 28: Väder
Dag 29: Nyaste bilden på mig själv
Dag 30: Valfri bild

Andra som också gör FOTOUTMANINGEn (och som jag vet om) är: Nina, Carina, Lotta - Oh lovely, Rijo, Fröken K, Matilda, Hippiemamman, Olicka, Familjen Toad, Emma, Madeleine, Frida, Karro J, Marie, Magdalena, Finurliga fröken, Lairama, Malin, Emma H, Helen, Signerat71, Pillargontanten, Dagarna, Klara, Amanda, Anaiah, Sofi och Lotta.
 
#1 - - Jennie & Fröken Flis:

sv: Tack så mycket, jag kom undan billigare med delar till bilen än va jag trodde, och det känns himla skönt :)

VIlken mysig blogg du har, kramar

#2 - - LOTTA:

Åh, vilka fina bilder. Otroligt. Ser ut att vara tagna med digitalkamera ju. ;)

#3 - - Proforma - Irene:

Så bekant det här känns! Måste vara för köket och sovrummet... korkoplast på golvet, den gula spisen och medaljongerna i sovrummet= min mammas kök och mitt sovrum i första lägenheten... huva!!! Ursäkta :)

Kram