fotoutmaningen dag 22 - MITT BEROENDE

Till dagens tema, mitt beroende, så skulle det kunna vara en bild på mig pussandes på lilleman, för det är jag beroende av. Eller min kamera, för den är jag också beroende av. Eller datorn med bloggar och photoshop på skärmen för det är ju också ett beroende jag har. Big time. Det skulle dessutom kunna vara en bild på alla mina tidningshögar som har en tendens att uppenbara sig överallt i huset och som jag dessutom inte kan göra mig av med. Inredningstidningar är det mestadels och jag kan nog säga att det är ett riktigt allvarligt beroende. Det skulle även kunna vara ett foto på en chokladbit vilket är ett ganska härligt beroende som varat i flera år.

Men istället för något av alla dessa alternativ har jag valt att visa er färg. Det är nämligen ett beroende även det och det jag hade att tillgå idag när jag varit hemifrån hela dagen. Färg är härligt och jag älskar det och allra helst till en lugn bas och vita möbler. Vem blir inte glad för en härligt färgglad tapet eller ett vackert målat skåp eller knasiga kuddar i soffan? Likaså med kläder - vissa dagar krävs det färg och allra helst på sommaren när det gör sig som bäst till solbränd hud. Som idag :)

#1 - - Hem och Lycka:

Snyggt, en riktig karamell!Mia

#2 - - Dessi - Home and desire:

Jag är också beroende av färg! Skorna är hur läckra som helst!Här är en länk till hur du enkelt gör en stämpel! http://thingsyouremember.blogg.se/2010/december/gor-din-egen-stampel.html#commentHa en skön helg!

#3 - - LyckligaPraliner ♥:

Hej! Fina kort på pappa K. På bilderna ser han lika snäll ut som han var :) Och Cindy minns jag. För de måste väl vara Cindy det där. Och N med det så otroligt ljusa håret. Oj, nu blev jag tillbaka kastad i tiden... :)

#4 - - Dagarna:

Snyggt med färgglada skor.

Dock är jag ofta så feg och har nästan bara svarta skor.