fotoutmaningen dag 26 - DETTA SKRATTAR JAG ALLTID ÅT

Oj så jag fick fundera på vad jag skulle fota idag. Folk som ramlar roligt (utan att slå sig) eller gör så kallade bloopers - och som jag brukar skratta åt - kom inte i min kameraväg. Inte heller komiker som jag brukar skratta åt eller de av mina vänner som jag vanligtvis får hysteriska fniss-attacker tillsammans med. Utan istället hamnade jag hela tiden på ruta ett i tanken, dvs i vardagen och med lilleman, för med honom skrattar man oerhört mycket. Antingen gör han så knasiga saker så att man måste skratta en stund; eller så säger han nåt tokigt eller helt osammanhängande; eller så skrattar man bara för att han skrattar. Som på bilden när han och pappan busar i poolen i Thailand förra året - att bli kastad upp i luften är så vansinnigt roligt att man skrattar så att man kiknar och alla vet väl hur smittande det skrattet är? Mycket. Jag har en hel bildserie från det här tillfället och det är verkligen störtsköna foton och jag ler från öra till öra varje gång jag tittar. 


#1 - - Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan:

Haha jag tror vi har precis samma humor du å jag. När folk ramlar så kan jag nästan kikna....

men precis som du skrattar jag mest och oftast åt barnet. Underbara barn. Va lyckligt lottade vi är som har sånna underbara.

Härlig bild.

#2 - - Nicky:

Vilken sötis! :) Fin bild! :) XO

#3 - - Josefin -Happy Days- Följ min fotoskola och vårt husbygge!:

Åh den här bilden, underbart fångat!!Man skulle kunna tro att det är vårt hus på bilden bakom mig, men det är ett annat faktiskt, vårat ligger snett bakom och kom inte med på bilden då det blev skymt.Krama!

#4 - - Petra:

Underbar bild! Precis som alla andra på din blogg. Jag är verligen imponerad av bilderna du tar. Så fina varje dag!!