fotoutmaningen dag 29 - NYASTE BILDEN PÅ MIG SJÄLV

Jag försökte verkligen leta upp den nyaste bilden på mig själv men jag är i princip aldrig med på något foto, förutom när jag fotar mig själv så här. De få bilder där jag var med hade redan visats så därför tog jag ett nytt idag - nyss hemkommen, mitt emellan något annat, ruffsig i håret och trött. Och jag måste även nämna halsbandet som jag har på mig idag som var tant Minas, hon som bodde i vårt hus när jag var liten, och som hon ofta bar på sig. Nu är det ett av mina favorithalsband tillsammans med farmors halsband.

Nu blir det natten för min del - två sena nätter på raken sätter sina spår och imorgon väntar ännu en sen kväll som jag vill vara pigg inför.
Natti.

#1 - - Lotta ♥ ohlovely.se:

Så fin du är. Älskar halsbandet, underbart att ha fina gamla minnen från kära släktingar. Önskar jag hade något halsband eller smycke från min mormor eller farmor.Hoppas du sov gott!

Kram!

#2 - - Linda:

Halsbandet är jättefint, precis som du. Fin bild! Kram linda

#3 - - Malin:

Ljuvligt halsband - och jag kan bara instämma med ovanstående kommentatörer (nytt ord, jag är säker på att SAOL skulle samtycka) om att du ser bedårande ut, hur trött du än påstår att du är. ;-)

#4 - - Att vara någons fru:

Skitsnygg är du! Älskar solglasögonen.

#5 - - Dagarna:

Så fin du är!

Jättefint halsband, kul när det betyder något extra också.