fotoutmaningen dag 28 - VÄDER


Halleluja! Det här är min grabb. Förstår ni hur stolt jag är? Nästan så det kokar över och jag spricker lite. Nu är det golf som gäller och jag säger bara somsåhär: "åt fanders med alla de där motorsågarna och gräsklipparna och bilarna och grejer - nu spelar vi golf!" Jag försöker att uppmuntra, applådera, ropa "bravo!" utan att bli en sån där neurotisk förälder med horn stora som jag-vet-inte-vad och som tror att deras barn ska lyckas med det som de själva aldrig lyckades med - det har jag sett alldeles för mycket av i mina dar (tack och lov inte från mina egna föräldrar) - utan jag fösöker lite mer nonchalant berömma som om det vore nästan-vad-som-helst han höll på med fastän jag jublar inombords. Och ok, han är två år - och jag kanske överreagerar en aning och ser något som ingen annan ser - men tycker ni inte att han har en enormt fin sving?! Dessutom vänsterspelande som sin mor. ;)

Men nu var det ju vädret vi skulle fokusera på idag. Strålande sol! Ser ni?Och här är jag som är på väg till stan för att besöka min söta hårfrisörska som ska få ordna till utväxt, toppar och lugg. På mig har jag mitt absoluta favorithalsband - det är ett halsband som min farmor fick från min farfar i morgongåva. Ikväll vankas det tjejfest, denna gången är det ett tredje tjejgäng som ska träffas och det ska bli så kul att se dem allihop. Vi ska äta, drinka och dansa loss på Societén, torsdagar i Varberg är lika med "schlagertorsdag" och brukar vara otroligt roligt.

Vi ses imorgon!
Kram.
#1 - - Maria:

Han är ju så galet söt med sina blonda lockar! När jag växte upp hade jag en pappa som gjorde likadant med mig och mina bröder. Köpte oss plastklubbor och uppmuntrade oss i oändlighet när vi "spelade golf". :) Svingen ser klockren ut! ;)Med lägenheten går det bra. Tackar som frågar! Långsamt men framåt man kam väl konstatera. Börjar bli lite less på att leva i stök men jag försöker att ta lite i taget. :)Och du, du är ju toksnygg!Ha en riktigt bra dag och en härlig kväll!Kram Maria

#2 - - Att vara någons fru:

Vad vansinnigt fin du är! Och sen har du ju dessutom en galet söt son också. Förstår att du är stolt.

#3 - - Anna/Rackarungar:

Vilken talang - svingen ser fulländad ut! Ha så så skoj i kväll - låter som ett lyckat koncept med schlager-torsdag. Kram!

#4 - - Charlotta {ohlovely.se}:

Men jisses så söt han är! Verkligen en talang - du har så rätt! Lovely!Gillar verkligen dina kläder. Hur snyggt som helst! (ja, hela du är ju snygg!)Kram från Lotta

#5 - - Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan:

Svingen ser ju skitbra ut :D

Ha en kanonkul kväll fining.

#6 - - A F F L U E N Z A:

Ja det är onekligen en svår balansgång det där, att stötta men ändå inte pusha allt för mycket bara för att man själv vill. :)Snygga kläder, precis i min smak.