fotoutmaningen dag 5 - GAMMAL BILD


Detta fotot togs i september för snart två år sedan och här är lilleman endast två månader gammal. Hans favoritplats var köksbordet där han låg väldigt ofta och "snackade" med oss samtidigt som han tränade sin lilla nacke och rygg. Dagen innan fotot togs hade jag varit på min första lektion på fotokursen som jag gick den hösten - en grundkurs för att lära mig kameran. Jag var supertaggad och när den här bilden togs tränade jag på olika inställningar och att hitta fokus, hålla kvar fokus och sedan komponera bilden.

Det var nog här och då det började. På köksbordet. Det stora fotointresset. Och det är jag otroligt glad för.Morgondagens tema är grönt så idag ska jag försöka hitta något passande att fota till dess. Och andra som också gör utmaningen (och som jag vet om) är: Nina, Carina, Lotta - Oh lovely, Rijo, Fröken K, Matilda, Hippiemamman, Olicka, Familjen Toad, Emma, Madeleine, Frida, Karro J, Marie, Magdalena, Finurliga fröken, Lairama, Malin, Emma H, Helen, Signerat71, Pillargontanten, Dagarna, Klara, Amanda, Anaiah, Sofi och Lotta.

Tjingeling!
#1 - - fröken K:

Mitt intresse för foto började tidigare, men eftersom jag inte ägde någon kamera så kunde jag inte börja leka. När min son kom till världen så började jag eftersom jag då hade medel till att inhandla en systemkamera. Lycka! Men jag har tyvärr inte gått någon kurs. :(

#2 - - lovisa:

Hej allt bra idag?:)

Just nu har jag en tävling där du kan vinna en ansiktsmask+bodylotion från sthlmsgruppencosmetics! tävlingen avslutas om 5 dagar och jag utser 10 vinnare så oddsen till att vinna har aldrig varit högre!

Intresserad? klicka då här: http://lavitadilovisa.blogg.se/2011/july/vinn-ansiktsmask-och-bodylotion.html#comment

#3 - - Carina - inspirera:

Tänk vad tiden går... och det är ju en av det härliga med foton, att man kan resa tillbaka i tiden!

Kramen.