fotoutmaningen dag 6 - TEMA GRÖNTVad kan väl passa bättre en dag som denna, när temat är grönt, att visa en knallgrön vårtbitare?! Jag tycker att de är så fascinernade och vackra och smälter helt in i sin gröna omgivning. 

Jag hoppas bara att lilleman inte kommer åt dem för han har visat sig vara allt annat än en djurens vän. Häromdagen kom han med en stor myra i handen. Jag sa till honom att släppa ner myran till sina kompisar men jag hann knappt säga det innan han hade rullat myran mellan sina små fingrar. Sen låg den livös i hans handflata. Då utbrister Vidar (med ett gigantiskt leende dessutom):

- Mamma! Myra nanar!

 

Imorgon kör vi En bild som jag aldrig lagt upp och andra som också gör fotoutmaningen (och som jag vet om) är: Nina, Carina, Lotta - Oh lovely, Rijo, Fröken K, Matilda, Hippiemamman, Olicka, Familjen Toad, Emma, Madeleine, Frida, Karro J, Marie, Magdalena, Finurliga fröken, Lairama, Malin, Emma H, Helen, Signerat71, Pillargontanten, Dagarna, Klara, Amanda, Anaiah, Sofi och Lotta.

Idag har jag återfått min energi - man ska aldrig underskatta en hel lång natt med god sömn - och jag ska fortsätta fixa i uterummet med några saker jag införskaffade i Stockholm. Jag visar sen. Dessutom blev jag så glad idag när jag såg att mitt inlägg om uteköket ligger uppe på Blogg.se:s förstasida. Det tackar jag för!

Fin onsdag till er alla!
Kram.
#1 - - Carina - inspirera:

Grönt är verkligen skönt! Vårtbitare är väldans gröna och vackra...men jag gillar dem inte ändå!

Kramen.

#2 - - Lotta ♥ ohlovely.se:

Vilken underbar grön färg! Vacker bild. :)Kram från Lotta

#3 - - Gummisnodd:

Vilken härlig blogg!

#4 - - LyckligaPraliner:

Ja men nu måste jag ju kommentera igen... Vilket underbart kort!!! Jag som verkligen gillar grönt blev ju alldeles till mig i trasorna av både färg o djur :))

#5 - - Nilla:

Läckert! Jag har också en grön bild idag! Ha det så fint.

#6 - - Jennie:

Läcker bild :)!

#7 - - Louise - foto:

Underbar bild!

#8 - - Maria - med bebis i magen ☆:

snygg bild :)

#9 - - Malin:

Åh wow..! Gillar också vårtbitare - bland annat. De enda djur jag spontant extremogillar är fästingar och tvestjärtar... och myggor som surrar i mina öron om nätterna när jag försöker sova. ;-)

#10 - - A F F L U E N Z A:

Vilken häftig bild, så härligt GRÖN.

#11 - - fröken K:

Härliga gröna färg! Jag älskar grönt.

#12 - - Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan:

Tack för din rara kommentar i min blogg. Jag hade mer än gärna diskuterat över en kopp kaffe med dig. Du verkar vara en så mysig människa.Vilken skön bild. Verkligen grön :D

#13 - - Lairama:

Vilken toppenbild!

Grönare än så kan det knappast bli.

#14 - - isa:

Hahaha man kan ju inte annat en le åt hans små hyss!!! Jätte fin bild fast lite skrämmande vad det allt. Då jag hatar stora insekter . kram

#15 - - Icka:

En sån fick vi in förra sommaren och eftersom jag inte vill skrämma sonen så stod jag där, svetten rann och försökte visa vilken cool grej som satt på vår vägg, när allt jag ville göra var att springa därifrån och be min man ta bort odjuret!Men grönt är en fin färg i alla fall.

#16 - - Emelie - PT och kostrådgivare:

Wow vilken cool bild!!!

#17 - - signerat71:

Jag älskar din bild (trots att jag inte gillar insekter och småkryp;)) kram Jenny

#18 - - Camilla:

Ha-ha! Klockren och oskyldig kommentar! :))

Cisela gjorde ungefär likadant häromdagen, då hon först räddade en pytteliten fluga ur vattenkannan och kom och visade upp den där den kröp på hennes finger. Sen fick hon plötsligt spatt och försökte få bort den, vilket givetvis gjorde att den krossades...kram

Camilla