fotoutmaningen dag 7 - EN BILD JAG ALDRIG LAGT UPPDet här var en dag i mars. Snön hade smält bort. Äntligen! Och vi var ute på en av våra dagliga promenader rejält påpälsade och lilleman kollade till vattnet som rann i den lilla bäcken. Jag känner i hela kroppen hur mycket jag längtade efter våren och sommaren. Därför ville jag lägga ut den här bilden -  för att påminna mig om att även om det är 15 grader och moln så är det så himla mycket bättre än det här.


Imorgon blir det: En favoritbild och andra som också gör fotoutmaningen (och som jag vet om) är: Nina, Carina, Lotta - Oh lovely, Rijo, Fröken K, Matilda, Hippiemamman, Olicka, Familjen Toad, Emma, Madeleine, Frida, Karro J, Marie, Magdalena, Finurliga fröken, Lairama, Malin, Emma H, Helen, Signerat71, Pillargontanten, Dagarna, Klara, Amanda, Anaiah, Sofi och Lotta.
#1 - - Icka:

Jag som gillar den där tiden. All förväntan. Man går och kikar i rabatter, hälsar alla fåglar välkommen, fikar ute för första gången...Fin bild i alla fall!

Ha en bra dag!

#2 - - anna/Rackarungar:

Hua! Ser svinkallt ut - inte mer än 2 grader...! Men påminn gärna, för i går sa jag; hu, vad varmt och klibbigt det är! Flera gånger till och med, precis som en tant.

Kram Anna

#3 - - Carina - inspirera:

Årstider är härligt! Men jag gillar mest försommaren...då allt står i blom och man den framför sig! Men våren är bra också...precis när den tar över efter vintern känns det som om det finns hopp!

Kramen.

#4 - - A F F L U E N Z A:

Tack för komplimangen! Vad kul att du gillade den. :)Vad härligt med grusvägs-promenader, det saknar jag här i stan.

#5 - - Lotta ♥ ohlovely.se:

Vilken fin bild. Jag gillar verkligen den tiden, precis innan allt slår ut... man längtar så. Sen blir det vår över en natt ibland känns det som. Tror våren är min absoluta favorit! :)Kram Lotta