Härligaste veckan

Det kan vara så att jag har haft årets härligaste vecka. Inga måsten. Inget inplanerat alls. Vi, lilleman och jag, har bara tagit dagen som den kommer och varit hemma i princip hela tiden utan att ha blivit ett dugg uttråkade. Vi har haft trevligt besök de flesta av dagarna, vi har tokätit jordgubbar varje dag, vi har lagat enklast möjliga men ändock goda mat, vi har busat och umgåtts, pysslat om trädgård och blommor, badat i minipoolen, jag har solat och lyssnat på alla sommarpratare och på kvällen har jag och pappan suttit i uterummet och druckit rosé ända fram till midnatt.

Ända nackdelen som jag kan se det är att jag är lite trött. Det har blivit några timmars för lite sömn tack vare uterums-hänget. Och så är jag alldeles för dålig på att dricka vatten vilket ger sig till känna såhär på eftermiddagen. Det hjälper inte att fylla upp vatten på fina flaskor... (Bilden är tagen i vårt nya utekök vilket jag snart ska visa mer av).För att toppa den här härliga veckan med något ändå mera härligt och roligt så åker vi imorgon till Stockholm. Min vän Anna ska få sin Peter och det ska givetvis firas rejält! Jag och sambon ska bo på hotell mitt i stan och imorgon ska vi ut och äta på restaurang och förhoppningsvis hinner jag med lite shopping på lördag förmiddag när sambon ska till kyrkan och öva pianospel tillsammans med solisten innan bröllopet kör igång. Lovely!

Och imorgon kör vi igång fotoutmaningen - jag kommer att publicera mitt första inlägg nångång på förmiddagen och temat är självporträtt. Spännande. Ni är väl med?!

Kram.

#1 - - Josefin -Happy Days- Följ min fotoskola och vårt husbygge!:

Det låter helt underbart, från början till slut! Så mysigt att sitta uppe sommarnätter och babbla till bubbel. Härligt!Kramar

#2 - - Ritha:

Så underbart det låter! Såna är mina fredagar, när jag är ledig. Bara jag och lillhjärtat som gör vad vi vill =).

Är så nyfiken på helheten på ditt hem. Du verkar lixom vara där överallt o fota och ha fint =). Ah... vill oxå.... Njuta. Men harkel ibland är det svårt när man har fler i familjen som inte känner riktigt som jag ..... =)

Kram såhär på kvällen! Imorgon kör vi. Har redan föreberett kortet! =)