MidsommardekorationerSå här såg bordet ut efter att jag hade pyntat med blommor och stenar. Dock utan tallrikar, glas och bestick för vi dukade buffé så alla fick ta det själva. Jag trodde nog att allt skulle blåsa bort men det stod kvar. Däremot så höll det mesta som stod utanför uterummet på att blåsa bort. Det var inte nådigt vad det blåste senare på kvällen.


Bordet som står på lilla gräsmattan på innergården hade jag smyckat med en liten björk och i grenarna hade jag hängt små burkar till blommor och en ljuslykta. Tyvärr blåste det alldeles för mycket för att vi skulle kunna tända ljusen i träden på kvällen men det hade säkert varit väldigt mysigt.

    
#1 - - Carina - inspirera:

Åh så vackert du hade gjort!

Så fint att använda lite olika storlekar på glasburkar och flaskor...så enkelt och dekorativt!

På Öland var det soligt men blåsigt på midsommarafton, lite regn framåt kvällen på midsommardagen, och en stålande solig och skön söndag...vi har haft det underbart!

Kramen.

#2 - - Proforma - Irene:

Så fint dukat! Synd att det blåste så för jag kan tänka mig att det hade varit mysigt med ljusen i trädet. Och uterummet... anar det på sista bilden, så himla snyggt! En riktig oas...

Kram

#3 - - jawna:

Ser väldigt fint ut :)Ber om ursäkt för att jag lämnar en sån här kommentar. Men hade du velat vara en riktig pärla och lämna en röst på min klänning på Nelly.com's designertävling? Det hade varit guld värt :)http://nelly.com/se/designyourdress/?obj=XwOmCWfkZmT6qSQJL2Mi2ocVMa7VYNJv8XV0s1jHb4AFJOMUGY46&third=yes#Gallery

#4 - - Bodypalace:

fint =)

#5 - - Hanna - whiterainbow:

Vilken fin dukning :-)