Nya kaffekoppar med fat

Idag när vi var på morgonpromenad svängde vi förbi affären för att handla några grejer och hämta ett paket. Det var ett paket från Ellos och när jag beställde varorna för ett tag sedan fick jag ta del av ett erbjudande med fyra stycken koppar och fyra fat med extra plats för smörgåsen eller kakan. Jag har sett liknande tidigare och de är ser praktiska ut. Hade väl inte för stora förhoppningar tack vare att det var en gratisvara men måste säga att jag blev nöjd och jag invigde en av dem direkt med te och digestivekex efter promenaden.


Torsdag idag och egentligen var det dags för min och sambons biokväll som vi kör varannan torsdag. Men vi beslutade oss för att stanna hemma istället - kände för det. Vi ska ändå försöka göra något mysigt så det blir goda ostar och en film. Ingen dator och inget slötittande på teve innebär det också så nu måste jag släcka ner här. Lustigt (eller skrämmande) att man måste boka in sånt nuförtiden...

Trevlig kväll!
/Kristina

Påskpynt

Jag har nog aldrig haft särskilt mycket påskpynt här hemma. Oftast så brukar vi nog vara bortresta över påsk men i år är vi hemma och då måste vi såklart pynta litegrann också. Påsk känns som en högtid för att fira in våren - krispiga färger och våriga blommor och för det mesta brukar ju påsken även bjuda på fint väder och mycket sol. Brukar det inte vara så?

När jag besökte min kompis häromdagen fick jag syn på jättefina glasbubblor som var så fina i hennes ris. De var köpta i år på Village och jag blir väldigt sugen på att härma hennes ris. Kom mig aldrig för att fota bubblorna men letade istället upp en bild från Villages vårkatalog som ni ser här. Snygga eller hur?


Annars kan jag ju passa på att pyssla lite idag och klippa till fina blad av vackra papper. Något i stil med den inspirationsbild jag visade här för ett tag sedan. Idag har vi passande pysselväder här - grått och duggregn. Dessutom passande bakväder. Och städväder... 

Jag hunnit vara ute på en tidig morgonpromenad - det var så skönt att göra det igår så jag blev inspirerad, man blir både piggare och får mer energi. Lilleman får hoppa ner i overallen med pyjamas och verkar väldigt nöjd med det.

Fin start på er torsdag!
Kram / Kristina

Tulpaner, uteserveringar och en glad unge

Kom tillbaks för en stund sen efter en lunch på stan. I och för sig blåste det lite kalla vindar - genom min nya vårkappa som jag envisas med att ha på mig - men strunt samma för jag har nämligen skådat ytterligare ett vårtecken. Näst bästa efter kaffe på trappen. Och det är att uteserveringarna håller på att byggas ihop. Det slamrades och grejades för fullt utanför alla restauranger och uteställen. Till helgen väntas varma vindar. Ni har väl inte missat det?

Och här bjuder jag på en utslagen härlig tulpanbukett. Den gör mig glad. Liksom min glada lilla unge som jag snart ska hämta och som jag inte sett sedan igår förmiddag.

Kram / Kristina