Dagens lillemanIdag har lilleman varit ganska gul. Jag köpte kläderna förra veckan och blev så förtjust i mjukisbyxorna med stjärnapplikation på knäna - det är det där lilla extra som gör det tycker jag. Är det någon som blir sugen så är Lindex affären. Skorna fick vi av kompisar när han var nyfödd. Då tror jag att det hade kunnat få plats med 4-5 av hans fötter i en sko och vi tänkte att de där kommer han nog aldrig kunna ha - så stor kan han väl ändå inte bli. Men nu är han så stor. Nästan i alla fall. Vi använder tjocka sockor.


Och så har det varit våffeldag idag. Det har väl ingen missat? Vi har mumsat våfflor hos mormor och passade även på att ta en promenad och njuta av solen på mormors inglasade balkong. Äntligen. Äntligen. Lilleman provade (såklart) solglasögon och läste en av mormors sticktidningar. Dagen i mycket stora drag. En härlig fredag!

Kram / Kristina

#1 - - Knaada:

Coola killen, byxorna hade fått följa mig hem också om jag fått ögonen på dom :)

#2 - - Lotta - ohlovely.se:

Vilka underbara bilder på er söta lilla kille. Härligt med gult. Jag har letat efter gult till Alex själv så det blir nog en tripp till Lindex. :-) Tack för tipset!Ha en fin helg!

Kram från Lotta

#3 - - Josefin -Happy Days-:

Så cool o söt han är, passade så fint i kläderna, gillar den gula färgklicken! Köpte faktiskt en mössa i samma härliga gula färg till Meja som matchade så fint till hennes ceriserosa jacka. :-)Önskar en strålande fin lördag och helg, kram!!

#4 - - Carina - inspirera:

Vilken cooling! Riktigt snyggt med gult!

Tack för hjälpen med PhotoScape...det var ju ett riktigt kul program!

Kramen.

#5 - - Petronella:

Men hur söt ÄR han eller?? Vilken goding! Kram //Petronella