Nya kaffekoppar med fat

Idag när vi var på morgonpromenad svängde vi förbi affären för att handla några grejer och hämta ett paket. Det var ett paket från Ellos och när jag beställde varorna för ett tag sedan fick jag ta del av ett erbjudande med fyra stycken koppar och fyra fat med extra plats för smörgåsen eller kakan. Jag har sett liknande tidigare och de är ser praktiska ut. Hade väl inte för stora förhoppningar tack vare att det var en gratisvara men måste säga att jag blev nöjd och jag invigde en av dem direkt med te och digestivekex efter promenaden.


Torsdag idag och egentligen var det dags för min och sambons biokväll som vi kör varannan torsdag. Men vi beslutade oss för att stanna hemma istället - kände för det. Vi ska ändå försöka göra något mysigt så det blir goda ostar och en film. Ingen dator och inget slötittande på teve innebär det också så nu måste jag släcka ner här. Lustigt (eller skrämmande) att man måste boka in sånt nuförtiden...

Trevlig kväll!
/Kristina
#1 - - Proforma - Irene:

Dom där såg hur fina ut som helst! Det erbjudandet skulle jag också vilja få. Har precis lagt en beställning på Ellos på en lampa som jag fick 40% på... så jag ska nog inte klaga!

Måste säga igen... så fina bilder du tar!

Kram

#2 - - Carina - inspirera:

Jättefina koppar!

Och så smart att boka upp en speciell "vuxendag" - det ska jag minsann ta till protokollet ;)

Kramen.

#3 - - Lotta - ohlovely.se:

Vad de ser praktiska och fina ut. :)