Påskpynt

Jag har nog aldrig haft särskilt mycket påskpynt här hemma. Oftast så brukar vi nog vara bortresta över påsk men i år är vi hemma och då måste vi såklart pynta litegrann också. Påsk känns som en högtid för att fira in våren - krispiga färger och våriga blommor och för det mesta brukar ju påsken även bjuda på fint väder och mycket sol. Brukar det inte vara så?

När jag besökte min kompis häromdagen fick jag syn på jättefina glasbubblor som var så fina i hennes ris. De var köpta i år på Village och jag blir väldigt sugen på att härma hennes ris. Kom mig aldrig för att fota bubblorna men letade istället upp en bild från Villages vårkatalog som ni ser här. Snygga eller hur?


Annars kan jag ju passa på att pyssla lite idag och klippa till fina blad av vackra papper. Något i stil med den inspirationsbild jag visade här för ett tag sedan. Idag har vi passande pysselväder här - grått och duggregn. Dessutom passande bakväder. Och städväder... 

Jag hunnit vara ute på en tidig morgonpromenad - det var så skönt att göra det igår så jag blev inspirerad, man blir både piggare och får mer energi. Lilleman får hoppa ner i overallen med pyjamas och verkar väldigt nöjd med det.

Fin start på er torsdag!
Kram / Kristina
#1 - - LyckligaPraliner:

Hej! Kommer att måla med matt färg. Jag hade redan bestämt det egentligen för det ser helt klart bäst ut. Men jag var ändå lite fundersam igår.. Vi kommer att ha världens sötaste påskägg i år, nämligen våra pyttesmå ägg från våra egna hönspönsa. Ooooo vad gulligt det kommer att bli :)

Ha det bra idag / Ann-Louise

#2 - - pernilla:

Söta...man kanske skulle pynta lite i alla fall ;)Måste säga att jag älskar din blogghörna. Superfin!