Tulpaner, uteserveringar och en glad unge

Kom tillbaks för en stund sen efter en lunch på stan. I och för sig blåste det lite kalla vindar - genom min nya vårkappa som jag envisas med att ha på mig - men strunt samma för jag har nämligen skådat ytterligare ett vårtecken. Näst bästa efter kaffe på trappen. Och det är att uteserveringarna håller på att byggas ihop. Det slamrades och grejades för fullt utanför alla restauranger och uteställen. Till helgen väntas varma vindar. Ni har väl inte missat det?

Och här bjuder jag på en utslagen härlig tulpanbukett. Den gör mig glad. Liksom min glada lilla unge som jag snart ska hämta och som jag inte sett sedan igår förmiddag.

Kram / Kristina#1 - - milla - andante:

Blir man glad eller blir man glad???:)

Vilken ljuvlig bild!!Kram

#2 - - Tess S:

Härlig bild.

#3 - - Anna/Rackarungara:

Jag kan väl inte måla fond i tre rum?! Tokstolle! Hoppas de varma vindarna blåser hit också, i morse var det frost igen, stön!

Kram Anna

#4 - - Josefin -Happy Days-:

Hoppas uteserveringarna är uppe i Visby, det skulle vara guld o få sitta där i kvällsolen med en öl. Nej så lyckosam är jag inte att jag har ett sommarboende där men jag vann en tävling om en lyxig svit i höstas som vi ska nyttja nu. Jag skrev om det tidigare här: http://landhagen.blogg.se/happydays/2011/february/lyxresa-bokad.html :-)Tack snälla, ja det blir skönt att få komma bort en weekend o bara mysa med familjen.Kram o ha en fin slutspurt på veckan!

#5 - - Josefin -Happy Days-:

Hoppas uteserveringarna är uppe i Visby, det skulle vara guld o få sitta där i kvällsolen med en öl. Nej så lyckosam är jag inte att jag har ett sommarboende där men jag vann en tävling om en lyxig svit i höstas som vi ska nyttja nu. Jag skrev om det tidigare här: http://landhagen.blogg.se/happydays/2011/february/lyxresa-bokad.html :-)Kram o ha en fin slutspurt på veckan!

#6 - - Carina - inspirera:

Javisst är det härligt! Jag blev supersugen att gå på stan och insupa lite vårligheter!

Glada ungar är aldrig fel ;)

Kramen.

#7 - - Petronella:

Jättehärligt foto! Kram //Petronella

#8 - - Petronella:

Jättehärligt foto! Kram //Petronella

#9 - - Petronella:

Jättehärligt foto! I min lilla stad lyser uteserveringsbyggena med sin frånvaro än så länge.. Kram //Petronella