vecka 11 - BOKHYLLORImorse innan jag stack hemifrån kom jag på att det antagligen är för mörkt för att fota när jag kommer tillbaks, så jag tog fram kameran i all hast - innan vi ens hunnit få av lilleman pyjamas och lägga bort snutte och napp - och fotade den ostädade sanningen vid våra bokhyllor. Nu är jag hos mamma och hinner slänga in ett inlägg med bilderna innan vi ska ut.

Bokhyllorna är vanliga hederliga Billy uppställda på rad i pyssel-, blogg- och arbetshörnet i halvrummet i vardagsrummet. 

Jag älskar bokhyllor. Allra mest hos andra. Hos mig själv... där är jag inte lika säker. Får inte till det utan det ser mest rörigt ut i mina ögon. Trots att jag har gjort ett försök att färgkoordinera böckerna. Sambon älskar också bokhyllor. Även hemma hos sig själv. Så där är en punkt i inredningen där vi har fått kompromissa.  Men jag funderar för fullt hur jag ska få till det och jag tror att jag kommit fram till en lösning som kan funka. Jag vill ha dessa dörrar - då kan jag stänga inne röran, ok att det är glas men det känns ändå lite bättre på nåt lustigt sätt. Och så ska jag skaffa bättre förvaring - tidsskriftsamlare till alla tidningar och ändå snyggare lådor och boxar till pysselgrejerna.

I köket har vi tavellister. Halleluja för tavellister. I love it! Här växlar det mellan olika foton, kokböcker och inredningsböcker och diverse kort. Den bästa öppna bokförvaringen i mina ögon.Nu ska vi äta räksmörgåsar och sedan ut i finvädret. Gå längs havet och förhoppningsvis hitta massa roliga fotomotiv. Sedan in till stan för en fika och affärer. Härlig dag.

Och ni, fler bokhyllor hittar ni hos Fabriken idag!

/Kristina
#1 - - Proforma - Irene:

Billy hyllorna är hur användbara som helst! Finns väl i de flesta svenska hem, kan jag tro... även hos mig! Vi har satt dörrar för... snyggt och så slipper man dammet också!

Men jag tycker inte det ser rörigt ut i din hylla... bara trivsamt!

Mums med räkmackor! Ha en härlig dag!

Kram

#2 - - Josefin -Happy Days-:

Så fint o inspirerande du visar upp ditt hem! Har också tavellister i köket med kokböcker, både praktiskt och snyggt i blickfånget. :-)Hoppas du får en strålande fin vecka, solskenskramar från Norrköping!!

#3 - - Carina - inspirera:

Vackert med böcker på listen...jag gillar det verkligen!

Ha en fortsatt bra tisdag.

Kramen.

#4 - - Weronica:

Fint, färgglatt och trevligt säger jag - som älskar böcker :)!

#5 - - Charlotta - ohlovely.se:

Vilka vackra bilder, tagna i all hast som du skriver så blir det lite extra charmigt. Lovely!Gillar tavellisterna också, jag drömmer om något liknande med massor av vackra kokböcker på. För vi har en hel del kokböcker från hela världen. Maken har ett stort intresse i mat. Våra läggs på däremot på en Pilasterhylla i köket. Där syns dem inte på samma sätt...Ha en fin dag!

/C

#6 - - Petronella:

Inspirerande! Älskar det där vardagsröriga - Ändå försöker jag själv alltid "piffa till" innan jag börjar fota... Inte idag dock. Sättlimsspruta och vattenpass skymtar i mina första foton ;) Ha det fint//Petronella

#7 - - Linda:

Så himla fint! Gillar färgkoordineringen! Har funderat lite på det själv, men än så länge kör jag ämnessortering...typ i alla fall...

Kram Linda

#8 - - LissenTo:

Ser trevligt med alla böcker och som du har ett levande hem och en skön mix med nytt och gammalt. Det gillar jag.Ha det så gott. // Lissen

#9 - - LiseLotte:

En trogen Billy är bäst. Jag var på väg att köpa den låga modellen förra året med vitrindörrar. Men IKEA hade slutat med den lägre varianten på dörrar så därför blev det inget då. Därav köpet av bokskåpet ;)

#10 - - Dessi - Home and desire:

Men åh, jag gillar verkligen dina bokhyllor. Kombinationen i dom är läckra! Men jag hade svårt för bokhyllor förr. Tyckte bara det såg rörigt och stökigt ut. Men man kan faktiskt få det ganska fint när man färgmatchar! :)