Rensningen slutade i ett stenparti

Jag är nog egentligen inte särskilt eftertänksam när det kommer till inredning. Oftast inte. Utan får jag en idé genomför jag den gärna med detsamma - helst samma kväll. Och det har faktiskt varit de gånger jag gått upp riktigt tidigt på morgonen för att möblera om - nån idé jag fått strax innan jag somnat och som sedan surrat i huvudet under natten. När det kommer till trädgård är jag ganska novis så där bara gör jag lite som jag känner. Som igår. Det började med att jag skulle rensa bort ogräs som kommit upp lite varstans på innergården men helt plötsligt hade jag påbörjat ett stenparti istället - rensade, grävde, lade markduk, sand och kånkade stenar. Så när det var dags för att duka och grilla stod jag med skitiga kläder, gummistövlar och en skottkärra... Men det blev faktiskt bra med ett stenparti där och det är vansinnigt kul att göra något som man ser resultatet av med en gång! Helt i min melodi.

#1 - - Lotta ♥ ohlovely.se:

Så fint det blev. :) Jag är nog lite som du, jag kan också få för mig något och sen ger jag mig inte förrän det är klart. Och oftast är det kanske inte så planerat... men det brukar bli bra. :)Snyggt med stenarna!

Ha en fin dag!

Kram från Lotta

#2 - - Jill:

Låter som jag det...mycket av det som sker här hemma sker på grund av ren spontanitet. Ett infall och så är man igång. :-)

Vackra stenar, tycker det är väldigt snyggt med stenar i trädgården. Blir en fin kontrast mot det mjuka gröna.Ha det gott!