Ha en härlig julmånad!Jag har alltid velat att min blogg ska vara en positiv plats - både för egen del och för er som är här inne och läser. Därför har jag medvetet valt att inte ta upp tråkiga saker som händer, försöker inte att gnälla eller vara negativ. Tråkiga och privata saker delar jag med andra i min närhet och jag trivs bäst så.Men tråkiga saker händer och så även för oss och just måste vi fokusera på en sak i taget. Jag vill kunna inspirera och just nu så känner jag mig allt annat än just inspirerande och då blir bloggen mer ett måste än den energikälla den vanligtvis är. Av den anledningen pausar jag året ut från bloggen. All ledig tid jag har över ska jag se till att ägna med min familj: stötta, krama och framförallt finnas till hands. Vi ska fokusera på att få en riktigt bra och mysig jultid tillsammans, klappa på lilla magen, busa med Lilleman och önska att det nya året bara har goda och glada överraskningar att erbjuda.

Det önskar jag er också!Lova mig en sak: ta hand om varandra extra mycket och visa alla nära och kära hur betydelsefulla de är - för det är ju precis det som allting handlar om när det kommer till krita! 

Stora, stora kramar,
Kristina- Det kan hända att jag skickar ett litet blogg-julkort eller visar en bild eller två om andan faller på. Och är det något ni vill mig så finns jag på mailen: ingenvanligdag(at)hotmail.com -

#1 - - Ninette:

Ibland hopar en massa dåliga saker sig, bra att du tänker på dej själv och tar bloggpaus när du känner att det behövs. Ta hand om dej och ha en skön julmånad! Kram!

#2 - - Malin - Stjärnflocka:

Känner dej ju inte, men har följt din fina blogg sen i somras... Önskar ändå att jag kunde ge dig en sån där stor kram som man ger till någon som har det jobbigt. När man bara kramar om och står kvar fast man inte vet eller har nåt att säga.

Kram

#3 - - Caroline:

Det gör du rätt i! Ta hand om dig och din familj och njut av julen. Kram

#4 - - Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan:

Nu blir jag orolig. Hoppas det är något som ni kommer starkare ur.

Ta en välbehövlig paus så finns vi här när du kommer tillbaka.

Vilken kul idé med adventsljus i flaskor.

Kram

#5 - - Victoria @ MY HAPPY HOME:

Ta en paus och ta hand om de dina! Önskar dig en fin jul och hoppas att du är tillbaka när det känns rätt!

kram

#6 - - Karin A:

Åh klart du ska fokusera på familjen och det som är viktigt. Bloggen och det kring den finns ju kvar när du önskar komma tillbaka. Ta nu hand om er och njut av den stundande julen! Många varma kramar! Karin

#7 - - Proforma - Irene:

Vad jobbigt det låter för er! Så ledsamt när tråkiga saker händer men tyvärr gör det det emellanåt och man tappar energi och fokus för ett tag. Jag hade själv en sådan händelse i början av året. Ägna dig nu åt familjen och hämta nya krafter, vi finns ju kvar och ser när du är på gång igen.

Fina bilder!

Önskar er alla en fin jul!

Kram

#8 - - Charlotta - www.ohlovely.se:

Kära Kristina, vad ledsen jag blir när jag läser att ni går igenom en jobbig tid.

Du gör helt rätt. Familjen är viktigast. Fokusera på den, vi finns här när du känner för att komma tillbaka.Stor kram!

#9 - - Elin - mamma till Alicia:

Hoppas du får en riktigt din jul, och ta vara på nära och kära det är alltid det viktigaste. Även om jag kommer sakna att läsa dina inlägg :))

#10 - - Pernilla:

Ta hand om er och njut av juletiden!

#11 - - Therese:

Är alltid så dålig på att kommentera på mina favorit bloggar, men nu!

Ha en underbar jul och ta hand om er!Hälsningar,

Therese

#12 - - Carina - inspirera:

Styrkekramar och Godjulkramar från mig!

#13 - - I mitt stora kök:

Ta hand om dig och familjen och kom tillbaka när du orkar.

Kramar Anna

#14 - - Anna/Rackarungar:

Fina-Kristina, alla mina tankar till dig! Du gör helt rätt i att ta en paus. Familjen är viktigast. Vi finns här när du kommer tillbaka och väntar på ny, fin och underbar inspiration som bara du kan förmedla på bästa möjliga sätt. Självklart kommer du vara saknad, men ta din tid.Stora varma julkramar

/Anna

#15 - - Att vara någons fru:

Ta hand om er <3 (och kom i februari!)

#16 - - Elvira Spekulerar:

Ta hand om dig/er.. Vi finns här när du kikar in ;)

#17 - - Ann-Louise:

Stora varma kramar från mig! Ta hand om dig!