Litet levnadsteckenVi är med i en kooperativ förskola som vi trivs jättebra med. Enda nackdelen är dessa städveckor som kommer lite då och då. Vi har en sådan vecka just nu. Varje dag efter jobbet måste vi alltså städa häcken av oss.

Måtte denna vecka snart ta slut!

Det lustiga, eller egentligen inte alls så lustiga i kråksången, är att vårt eget hus är i desperat behov av att städas och på söndag är det första advent och jag har inte köpt en endaste liten hyacint eller tagit ner adventslådan från vinden - knappt ens ägnat adventspynt en tanke det här året. På söndag får vi köra ett storröj och pynta och mysa till det av bara den här hemma - får inte glömma att köpa glögg och pepparkakor också så att vi kommer in i rätt pyntmood. Hur går det för er, när kommer stjärnor och pynt upp hos er? Av graviditeten har det nu gått nästan 15 veckor. Mår så otroligt mycket bättre och har inte kjäkits på några veckor nu - halleluja för matlusten som återvänt, tänker jag varje dag! - men däremot är det ingen större skillnad på tröttheten som är som seg sirap. Om jag får betämma så går jag helst och lägger mig klockan åtta på kvällen så det är inte mycket till sällskap man kan bidra med just nu men det kanske vänder när man minst anar det. 

Bilderna kommer från Sacre Coeur i Paris. När jag hinner ska jag visa lite fler bilder från resan.

Må gott!
Kram. 
#1 - - mariaemb.:

Nämen GRATTIS! Har helt missat att du väntar smått igen! Så kul! Skönt att höra att du mår bättre också.Hämma hos oss kommer nog pyntet komma upp till veckan då det finns tid. Nu blir det kanske inte allt för mycke pynt eftersom vi inte bor så stort men lite ska jag nå allt få in. :)Ha det fint!

Kram Maria

#2 - - Karin A:

Åh men det låter lite jobbigt. Själv har jag åkt på en riktigt rejäl förkylning efter resan till Spanien och orkar inte ta tag i något jag heller. Pynt vill jag helst ha uppe till lördag då det blir glöggmys här!Fina fina bilder från Paris både i det här och ditt andra inlägg. Ser fram emot fler när du orkar!Kram Karin

#3 - - Ninette:

Vilka underbara bilder! Man riktigt längtar efter att få resa till Paris när man ser dom!

Hoppas du mår bra nu och får fira första advent med massor av mys! Har börjat lite smått med julpyntandet, ska se om det blir nåt mer under veckoslutet.

#4 - - Pernilla:

Imorgon blir det förhoppningsvis adventsfint här hemma!Den där gravidtröttheten är verkligen förlamande - minns det som igår. Lycka till med magen!

#5 - - Caroline:

Är du också gravid?! Vad roligt! Stort stort grattis! :D Jag ska adventspynta idag så att vi har fint under hela helgen. Trevlig 1:a advent! :)