By Fryds hem och en liten tumme

Vissa bloggar och deras bilder och hem man hittar känns bara så rätt. Man skulle kunna ta varendaste liten pinal och flytta hem till sig själv och det skulle kännas perfekt. Det finns en norsk tjej som har en sådan blogg, sådana bilder och ett sådan hemt. By Fryd. Tittgodis på hög nivå och det bästa av allt är att hon även ger ut nätmagasin som är till bredden fyllda av vackra bilder och inspiration, det är säkert många av er som redan låtit er inspireras. 

Nu byggs och renoveras det även i deras lada och det ska bli ett kontor om jag förstått det hela rätt. Jag följer processen med spänning - något liknande vill ju även vi göra i vår lada så småningom.

Men här har ni bilder från hemmet som har en aningens somrig stil men det gör väl inget att muntra upp sig med.

      [Foton från: By Fryd]


Ikväll får ni gärna hålla en tumme eller tå för mig. Jag kan inte säga så mycket mer än så och jag kanske berättar en dag vad det är som är på gång när det känns rätt och om det blir så att min önskan faller in. Men på många sätt och vis känns det som att kvällen idag kommer att svara på en hel del av mina frågor och reda ut framtidsutsikterna. Visst låter det skrämmande? Och spännande? Jag har tänkt och brytt min hjärna om det här under flera års tid och på många sätt och vis känns det skönt bara att av att veta att man nu kommer få svar -ovisshet är det värsta man kan utsätta sig för tycker jag.

Kram.

HöstigtDen bästa stunden på dagen är oftast då man kan släppa jobbet och ta på träningsskorna och gå till förskolan för att hämta Lilleman. Vi fikar frukt på hemvägen och pratar om dagen - jag får höra en hel del om bilar, rutschkanor och alla barnen, i en salig blandning och något osammanhängande bitvis. En å annan sång om "lammet" eller "trollmor" slinker också in. Och så måste vi såklart hälsa på hästarna som bor på gården som ligger precis innan vår.  

Vilka dagar vi har haft det sista. Underbart väder! Idag däremot är det desto gråare.Jag tröstar mig med att kolla runt bland spa-behandlingar. Om en och en halv vecka åker nämligen jag och tjejerna till Talinn. Vi ska bo på spa-hotell och riktigt skämma bort oss med behandlingar, god mat och en massa fnitter. Som jag längtar! Men vad ska jag välja? Det finns ju så många olika saker som låter underbart och lockande. Angenäma problem.Och nyss ringde grannen, dvs mamma, och berättade att en sockerkaka precis tagits ut ur ugnen. Så nu blir det elva-kaffe innan det är dags att sätta riktig fart igen.

Kram.

Kan det här ge lite energi tro?C-vitaminer, solkatter och en sockerbomb, det ger väl energi? Nåja. I alla fall de två första. Nu ska jag nog klara av en stund till framför datorn med siffror innan jag tar en promenad till förskolan för att hämta Lilleman.