By Fryds hem och en liten tumme

Vissa bloggar och deras bilder och hem man hittar känns bara så rätt. Man skulle kunna ta varendaste liten pinal och flytta hem till sig själv och det skulle kännas perfekt. Det finns en norsk tjej som har en sådan blogg, sådana bilder och ett sådan hemt. By Fryd. Tittgodis på hög nivå och det bästa av allt är att hon även ger ut nätmagasin som är till bredden fyllda av vackra bilder och inspiration, det är säkert många av er som redan låtit er inspireras. 

Nu byggs och renoveras det även i deras lada och det ska bli ett kontor om jag förstått det hela rätt. Jag följer processen med spänning - något liknande vill ju även vi göra i vår lada så småningom.

Men här har ni bilder från hemmet som har en aningens somrig stil men det gör väl inget att muntra upp sig med.

      [Foton från: By Fryd]


Ikväll får ni gärna hålla en tumme eller tå för mig. Jag kan inte säga så mycket mer än så och jag kanske berättar en dag vad det är som är på gång när det känns rätt och om det blir så att min önskan faller in. Men på många sätt och vis känns det som att kvällen idag kommer att svara på en hel del av mina frågor och reda ut framtidsutsikterna. Visst låter det skrämmande? Och spännande? Jag har tänkt och brytt min hjärna om det här under flera års tid och på många sätt och vis känns det skönt bara att av att veta att man nu kommer få svar -ovisshet är det värsta man kan utsätta sig för tycker jag.

Kram.

#1 - - Karin:

vackert!

#2 - - Elvira:

Jättefint hem och härligt somriga bilder, som kan vara skönt att titta på en sån här grå och murrig dag.Håller både tummar och tår för att det ska gå bra, vad det än är för något.//Elvira

#3 - - K. Stamberg:

Vilket härligt hem!! Tack för tipset, måste kolla in hennes sida.

Och jag håller på dig, lycka till med vad det nu är för spännande på gång. :)

#4 - - Charlotta {ohlovely.se}:

Hej söta du!Hoppas allt är bra. (känns som att du fått tillbaka lite energi?) Vi har flyttkaos och en himla röra. Puh!Fick du mitt mail för någon vecka sedan? Är bara lite rädd att det försvunnit för tydligen har min mail en tendens att försvinna ut i cyberspace utan att hitta rätt.Spännande det låter, du får berätta mer sen! :)

Stor kram!

#5 - - Charlotta {ohlovely.se}:

Åh, just det. Glömde ju skriva, underbart hem! Tack för alla inspirationsbilder. Ska kika in den bloggen.#6 - - mintekopp:

Otroligt vackra bilder, vilket fantastiskt hem!

#7 - - Att vara någons fru:

Men guuud så ljuvligt!

#8 - - mammaxtre:

Jag håller tummarna!

#9 - - Josefin -Happy Days- I nybyggda vita villa Höjdarbacken:

Inspirerande hem o vackra bilder. :-)Önskar en skön o fin torsdag, kram!

#10 - - Malin - Stjärnflocka:

Fantastiskt fint! Tack för tipset!!!

#11 - - Anonym:

Fantastiskt fint! Tack för tipset!!!

#12 - - Sofia Ekström:

den bilden med den aprikosa och den rosa pinnstolen(arna?) har jag i en inspirationsmapp, nu fick jag källa på den också! :)

#13 - - Jess:

Jag håller helt med, så himla fint!