HöstigtDen bästa stunden på dagen är oftast då man kan släppa jobbet och ta på träningsskorna och gå till förskolan för att hämta Lilleman. Vi fikar frukt på hemvägen och pratar om dagen - jag får höra en hel del om bilar, rutschkanor och alla barnen, i en salig blandning och något osammanhängande bitvis. En å annan sång om "lammet" eller "trollmor" slinker också in. Och så måste vi såklart hälsa på hästarna som bor på gården som ligger precis innan vår.  

Vilka dagar vi har haft det sista. Underbart väder! Idag däremot är det desto gråare.Jag tröstar mig med att kolla runt bland spa-behandlingar. Om en och en halv vecka åker nämligen jag och tjejerna till Talinn. Vi ska bo på spa-hotell och riktigt skämma bort oss med behandlingar, god mat och en massa fnitter. Som jag längtar! Men vad ska jag välja? Det finns ju så många olika saker som låter underbart och lockande. Angenäma problem.Och nyss ringde grannen, dvs mamma, och berättade att en sockerkaka precis tagits ut ur ugnen. Så nu blir det elva-kaffe innan det är dags att sätta riktig fart igen.

Kram.
#1 - - So:

#2 - - Sofia - Hildas Hem:

Jag hann inte börja skriva förrän förra kommentaren postades :)Vilka underbara höstbilder. Hösten är riktigt vacker när den visar sig från sin rätta sida.

Vad mysiga era promenader låter. Och att blir bjuden på sockerkaka är ju riktigt lyxigt :)Jag önskar dig en fin kväll!

Kram Sofia

#3 - - Anna/Rackarungar:

Avundsjuk x3. 1.Tänk att ha sin mamma så nära! 2. Tänk att ni kan titta på hästar på vägen hem från dagis - lyx! 3. Spa! Spa! Spa!Ojojoj, vad mycket roligheter. Vet du - vad du än väljer tror jag att det blir megaskönt.

#4 - - Charlotta {ohlovely.se}:

Underbara bilder. Sååå skönt med en SPA-resa. Lovely!Kramar

#5 - - Anna:

Vilka härliga bilder!

#6 - - Jess:

Vilka fina bilder du tar!