För ett år sedan och en liten utmaning...För ett år sedan hade vi en underbar dag på stranden och jag tog de här korten. Jag tar ju inga nya foton nu så då måste jag leta bland de gamla istället. Det här går ju helt enkelt inte an så jag måste göra något för att jag ska få tillbaka fotolusten igen - göra något kul med så lite prestation i det som möjligt. Därför tänker jag starta en utmaning till mig själv som går ut på att fota en vardagsbild om dagen som jag sedan publicerar här på bloggen. Det kan vara precis vad som helst: en lunch; Lilleman på upptåg; dagens outfit; något fint här hemma; skrivbordet; tvätthögen eller vad det nu kan bli.

Jag börjar imorgon och jag tänker att fotot kan vara antingen från dagen innan eller från samma dag, på så vis får man lite mer tid på sig. Någon som vill hänga med på utmaningen?Dessutom ska jag ta tag i mina osorterade bildmappar på datorn. Nu måste det bli ordning och reda där, plus att allt ska säkerhetskopieras både en och två gånger. Jag fick en sådan där hemsk känsla häromdagen att alla bilderna på Lilleman skulle försvinna. Hemska tanke, det får inte ske. Och så ska jag sortera in alla bilder som jag ska och borde redigera för framkallning till mig själv och för att ge bort till vänner i en mapp för sig så att jag vet var jag ska hugga in när redigeringslusten faller på. Låter det som en plan? Japp, jag tror det.Det som är kul när jag tittar på de här bilderna är att Lilleman fortfarande använder både byxorna och mössan, tröj-jackan var inte länge sedan vi lade undan heller. Många säger att man inte ska köpa så många och så dyra kläder till barnen när de är små men jag håller inte riktigt med. Många av de bättre kläderna jag har köpt har dels varit gjorda så att de har funkat både som lite stora och på sluttampen då det finns bra muddar och stretchigt material och dels är det fantastisk kvalitet i vissa märken som gör att det går att använda dag ut och dag in länge innan de blir slitna och fula. (Och visst kan man uppleva det med vissa billigare märken också men inte lika ofta...) 

Kram.

 
#1 - - Mia:

sicken söt nöt:))

#2 - - Lotta ♥ ohlovely.se:

Vilka underbara bilder. Älskar verkligen färgkombinationerna. Så fina kläder. Precis som du, så tänker jag att de där lite dyrare har Alex kunnat ha längre. Faktiskt.Gillar verkligen jackan. Villervalla eller PoP?

Kram!

#3 - - Lotta ♥ ohlovely.se:

Just det, glömde säga. Alex hade samma mössa. Älskar Blingo och just den turkosa var så läcker.Lite spooky nu.. men för EXAKT ett år sedan igår gjorde jag det här inlägget: http://www.ohlovely.se/2010/09/26/blingo-bebis/haha... spoooky!!!!

#4 - - Att vara någons fru:

Jag är redan med :) Jag gör ju det där varje dag. Men du; du tar fantastiska bilder och jag hoppas att du hittar tillbaka till inspirationen snart. Om inte; köp dig ett begagnat objektiv! Det sätter alltid igång lusten.

#5 - - Tess - Fröken Fjäril:

Så fina bilder.

Den utmaningen bor jag själv ta tag i. Men glömmer det varje dag. Minnet är bra men KORT!

#6 - - mamma:

Vilken fin Lilleman du har, så söt.Jag har massor i mig som vill bubbla ut i olika inlägg varför jag inte antar utmaningen, just nu

:-) Bra idé dock. Hoppas inspirationen kommer till dig snart igen.Ha det fint

#7 - - Dani:

Galet söta kläder på galet söt liten pojk. :) Starka färger FTW!

#8 - - Anna/Rackarungar:

Håller med mössan är underbar, likaså bilderna!

#9 - - Rebecca:

Måste bara säga, SJUKT FINA ÖGON!