Vardagsbilden - bananätningOm man gillar banan så måste ju det vara det absolut bästa mellanmålet. I alla fall enligt mig. Packeterat och klart att ta med sig överallt, mättande, gott och kanon för små killar att tugga på - speciellt om man är som mig, en nojjig mamma som är rädd för hårda fruktbitar som kan fastna i halsen.

Igår var Lilleman så där ledsen igen när han kom hem från förskolan. Han är som en solstråle hela dagen enligt personalen och antagligen är det jobbigare än man tror att visa sig från sin bästa sida och lära sig massa nya saker hela tiden att han bara blir toktrött när vi väl kommer hem och måste visa lite missnöje. Igår tillbringade vi eftermiddagen utomhus och efter att ha fått gråta ut en skvätt och sedan ätit en banan sittandes på favoritbilen var han fit for fight igen.

Idag ska jag förresten på vårt allra första föräldramöte. Spännande och vuxet på nåt vis. Hoppas jag inte somnar bara. Det har jag nämligen varit orolig för att jag ska göra här framför datorn och alla siffrorna hela eftermiddagen. Puh! Är det höstluften eller som tar all kraft ur en?!

Kram på er.      

#1 - - Karin:

Vilka fina bilder!

#2 - - Tess - Fröken Fjäril:

Fina bilder.

Det är inte lätt att vara liten ibland.

#3 - - Hemlängtan:

Underbara kort på din fina kille! Känner igen det där med trötta och griniga barn när de kommer hem från förskolan. Det är som att luften går ur dem.Jag hör faktiskt till dem som tycker att det är jättekul med föräldramöten. Kul att träffa alla andra föräldrar och riktigt kul att få se bilder på barnen.Kram, Jenny

#4 - - Att vara någons fru:

Ha ha ha kan du inte snälla somna på föräldramötet?! Shit vad jag hade skrattat.

#5 - - Karin A:

Hoppas det gick bra på föräldramötet. :) Kan tänka mig att det är många nya intryck och tankar för er alla just nu. Fina bilder! Kram Karin

#6 - - Dani:

Här är en trebarnsmor som ogillar föräldramöten starkt. Men bananer är bra grejer det. :)

#7 - - Josefin -Happy Days-:

Hoppas du inte somnade på föräldramötet, vet hur det kan vara ett riktigt sömnpiller ibland. ;-) Önskar er en härlig helg, många kramar!

#8 - - Susanne:

Underbar blogg! Och heja vardagen! :-)

#9 - - Anna:

Vilka fina bilder du tar. Jag måste bara säga tack för all inspiration du ger. Jättemysigt att titta in här lite då och då!