VitrinskåpVitrinskåp är ju så snyggt! Det är innehållet som gör det och visst har man sett prov på fullproppade skåp som inte alls är särskilt tilltalande att titta på medan andra skåp är som tittskåp. Man får se prov på lite av varje från hemmet: vilka glas och vilket porslin man har; fina böcker; om man är förtjust i keramikmuggar eller skålar; minnessaker eller bara vackra grejer som får synas så där lite diskret. Jag har gärna ett vitrinskåp nångång i framtiden.

Det har varit en fin helg, varmt och skönt och vi har varit ute mest hela tiden. Men däremot har jag inte tagit ett enda foto. Jättekonstigt. Och på kvällarna sätter jag inte ens på datorn utan lägger mig istället i soffan och tittar på teve vilket jag inte gjort på flera år känns det som. Jag är supertrött och det här med att ha börjat jobba och vridit upp tempot en aning tar på krafterna. Men jag är nog snart på benen igen, med sprillans ny energi dessutom hoppas jag på!  

Fin måndag till er!

[Foto: Nina Broberg / Ikea Livet Hemma]
#1 - - Karin:

Det ser jättefint ut!

#2 - - Lotta ♥ ohlovely.se:

Så himla snyggt. Vill ha!Hoppas energin återvänder, jag förstår att det tar på krafterna. Jag orkar inte heller sitta vid datorn efter en hel arbetsdag.Kram!

#3 - - Victoria @ MY HAPPY HOME:

Hoppas energin snart flödar igen! Tills dess, ta det du lugnt i tv-soffan!

Kram