Stranden och om att ligga steget efterI lördagskväll var vi på stranden en stund och lekte. Jag älskar att fota nere på stranden och speciellt i det här dova lite dimmiga ljuset. Men det är svårt nu - jag ligger hela tiden steget efter vilket resulterar i bara bilder på Lilleman bakifrån.

Ja, ni ser ju!

I vanliga fall brukar jag kunna hinna före honom och ligga beredd i buskarna när han kommer springandes. Men varken att springa före (speciellt inte i sand!) eller ligga på magen i sanddynerna funkar jättebra för tillfället.

Och barn springer ju alltid. Jämt och ständigt och var de än är på väg. Konstigt fenomen det där, att ha så bråttom hela tiden. Synd att den där otroliga energin försvinner med tiden...

Här är jag och ni kan ju nästan ana på kroppshyddan jag ligger inne med nu att det där med att skutta fram bland sanddynorna inte är riktigt aktuellt.

Nu vankas det en trevlig valborgsmässokväll med god mat. Tänk att imorgon är det 1:a maj! Som vi har längtat. Bebismånad för vår del och årets i särklass vackraste månad står för dörren. 

Och imorgon kör fotoutmaningen igång! Vi är 13 stycken i nuläget och jag ser fram emot alla olika tema som väntar på att fotas under månaden.

Trevlig kväll!

Kramar.


Hemma hos oss - del 7Detta blir sista inlägget med bilder från reportagetillfället från oss. Denna gången är det bilder från Lillemans rum och gästrummet där Lilleman hade sin säng tidigare.
Han är så liten på bilderna - ett år går verkligen så fort!Vi har ändrat lite på dessa rum. Lillemans rum är nu ett arbetsrum och det ska målas om (bli vitt) så fort jag har tid och ork att måla. Istället har han fått det gamla gästrummet som sitt eget rum med en riktig säng och mer plats till att leka på. 

Idag har jag och blivande storebror varit hos barnmorskan och tittat till värden, kurvor och hjärtljud som allt såg bra ut. Jag har ju tänkt fel - det är inte alls vecka 37 nu utan 38! Gulp, det närmar sig verkligen och det är inte ens säkert att det blir något mer barnmorskebesök innan det är dags. Fast det är jag ganska inställd på att det blir...

Trevlig valborgmässoafton!

Kram. 


- Bilder: Anna Truelsen Foto: Jonas Lundberg -

Vårigt

Sol, blommor och tvätt på tork utomhus. Det är vår det!

Och ännu har inte vitsipporna gjort sitt utan blommar i all sin prakt. Överallt.
De här små bellisarna (eller tusenskönorna eller vad de nu kan heta...) är ju bara så fantastiska, särskilt när de är lite såhär rosa också. Rosa, knallgult och grönt är fint tillsammans.  

Men nu måste jag sätta fart - pirogerna har kallnat och paketerats för nedgång till frysen (så gott det är med piroger, det hade jag nästan glömt) och jag måste hoppas in i duschen och göra mig lite fin inför kalas och grillning. Sambon har en riktigt tråkig förmiddag, han är nämligen på dagis och städar. Det är vår städvecka och den får han faktiskt klara av på egen hand den här gången. I vecka 37 räcker det gott och väl med att klara av städningen i huset tycker jag :)

Ha en solig och härlig söndagseftermiddag och kväll! 

Kram.