Hemma hos oss - del 7Detta blir sista inlägget med bilder från reportagetillfället från oss. Denna gången är det bilder från Lillemans rum och gästrummet där Lilleman hade sin säng tidigare.
Han är så liten på bilderna - ett år går verkligen så fort!Vi har ändrat lite på dessa rum. Lillemans rum är nu ett arbetsrum och det ska målas om (bli vitt) så fort jag har tid och ork att måla. Istället har han fått det gamla gästrummet som sitt eget rum med en riktig säng och mer plats till att leka på. 

Idag har jag och blivande storebror varit hos barnmorskan och tittat till värden, kurvor och hjärtljud som allt såg bra ut. Jag har ju tänkt fel - det är inte alls vecka 37 nu utan 38! Gulp, det närmar sig verkligen och det är inte ens säkert att det blir något mer barnmorskebesök innan det är dags. Fast det är jag ganska inställd på att det blir...

Trevlig valborgmässoafton!

Kram. 


- Bilder: Anna Truelsen Foto: Jonas Lundberg -

#1 - - Linda - När 4 vill bli 5:

Kanonfint! Hade kunnat flytta in hos er rakt av ;-)

#2 - - Moa:

Hej,Jag har väl läst din blogg i ett par månader nu, stort grattis till blivande lillasyster/lillebror.

Häromdagen fick jag en tidning av maken, senaste Allt i Hemmet och jag fastnade verkligen för reportaget från ert hem. Fantastiskt fint!

Personligt och jätteroligt att få storyn om hur ni hamnade där..Ha en fortsatt fin vecka!

Moa//Moa

#3 - - Bekah:

Vilket härligt barnrum!! :) fick genast en massa idéer men måste vänta med T's rum tills vi flyttar.. :/ Såå när kommer nya bebben då?! :)